Ćwiczenia w święta

Pyszna wigilia była, goście poszli, dzieci zasnęłyi wleciala tabata z yt.
Kto się katuje ja my z mężem?
Myślę, że spokojnie jesteśmy gotowi na jutrzejsze jedzonko :stuck_out_tongue:

jesli swieta kojarza Ci sie tylko z jedzeniem?

2 polubienia

Ja tam sobie uczciwie założyłam, że w święta przytyję i dotrzymuję słowa :stuck_out_tongue:
Ale miałam powód, przed świętami miałam kilka tak zayebistych [inaczej] tygodni, że schudłam praktycznie do granicy niedowagi, a przy moim wzroście to znaczy naprawdę przerażająco małą masę :wink:

1 polubienie

@vera pierwsze koty za ploty i pierwsza sesja egzminacyjna tez -zycze udanej
a pamietaj, ze z pustym brzuszkiem zle sie mysli
co do egzaminow to jesli masz mozliwosc ustaw sobie godziny na swoja wydajnosc

1 polubienie

Pustego brzuszka to akurat nie miałam :stuck_out_tongue: chudnę, jak nie dosypiam (chociaż wtedy więcej jem) +jedzenie gorszej jakości (bo nie miałam kiedy gotować, więc jakieś gotowe mieszanki kasz, pierogi, zupy itp. wchodziły).
Dzięki, egzamin mam w sesji tylko jeden i egzaminy chyba wszystkie są teraz pisane, więc wszyscy (znaczy grupami, wszyscy z grupy) piszą o jednej godzinie.
Moim zdaniem jest generalnie łatwiej niż w liceum, póki co, ale też w moim liceum była niezła zabawa :wink:

2 polubienia

Worek cementu? Xd

1 polubienie

No widzisz: nie takie studia straszne… :grin:

1 polubienie

Po Wigilii skatowałem się, jadąc do Polski. Zajechałem dziś na 3 i po trzech godzinach spania, obudziło mnie. A teraz czekam, aż się inni obudzą, bom głodnawy i na śniadanie oczekuję, popijając kawę i tutaj zaglądając, bo nic innego do roboty nie mam.

3 polubienia

Oj, biedaczyna! A ja kicham i smarczę…

1 polubienie

to ja jestem lepsza - wygnalo mie o swicie (czyli mniej wiecej miedzy 7 a 8 rano) zabki umylam i zamiast kawy dalej doszukuje sie piwnych roznic miedzy tym razem zywcem i czeskim urquell - wypada na korzysc polskiego.
i pogryzam orzeszki pistacjowe.

Ja ćwiczę przed telefonem. W fotelu. Polecam tę formę aktywnego spędzania wolnego czasu

2 polubienia

Raczej tak. Jedzenie goście choinka itd.

Zdrówka :slight_smile:

Ćwiczenia w święta? Tylko karate. Po polsku. :cocktail::cocktail::cocktail::grin:

To nie karate, a podnoszenie ciężarów :smiling_imp::laughing:

1 polubienie