Oto Polka,wspaniała odradzająca sie Iga,miażdży przeciwniczke w polfinale Wimbledonu…Jeszcze pare tygodni temu,nikt by o tym nawet nie pomyślał…
Radość,duma…
Ale gdy zejdziesz na komentarze…
“Ty pisowski chooju!”
“Ty faszystowska medno szwabskiego premiera”
Od wielu lat,podkreślam że żyjemy w chorym kraju.
Zamierzam zacytować tu człowieka którego szanuje i uwielbiam czytać,choć nigdy nie był z mojej bajki.Andrzej Szczypiorski…
Jego zjdaliwe felietony,już 26 lat temu pokazywały to szambo które teraz jest naszym pokarmem…
OBRZYDLIWA Polska!
Obrzydliwy Piłsudski który miał kiedyś rację choć nadawał z innej grobli…
Jak w tym chlewie czymkolwiek się cieszyć?No jak?
Jeśli nawet spróbujesz,od razu staje u bram jakieś bydło które wszystko opluje a Ciebie nazwie zdrajcą…
Często myśle że “Polska-białoczerwoni”
Wygląda jednak na to że to ściek czerwieni i brudu nazizmu.
Ściek dla chorych umysłów które żyją dla polityki karłów,choć powinno być dokładnie na odwrót.
6 do 8 rano…
Amciu amciu,półgłówku!
Karma z mediów idzie!!!
Smaczne!!!
Jeden sie spalił żywcem
Inny zjadał swoje goovno…
Jego żona rżnie się z psami z podwórka
Podłożyć noge idiocie
a ćpuna wystawić.
A teraz napisz że w sieci wrze
I dalej udawaj trybuna społeczności.
Taka zabawa
Internet roi się od “odważnych”. W istocie są to zakompleksione półgłówki, którym w życiu nic nie wychodzi. Jedyne co pozwala im odreagować, to anonimowe sranie na innych. W realnym życiu tylko jeden czy dwóch na stu wydala swoje rzygowiny jawnie, reszta ukrywa się za ekranem.
Spotkałem kilku takich. Należałoby ty też zadać pytanie, dlaczego za granicą ,Polak Polakowi wilkiem? Bo to w sumie to samo.
Przykry to temat ale zostawmy gnój, bo ruszony zaczyna śmierdzieć jeszcze bardziej. Tak jest, nie mamy na to wpływu i koniec.
O przepraszam, w zyciu to niektorzy ludzie przoduja w intrygach pracowych np. bo gdzies trzeba skatalizowac swoja podlosc i glupote…a moze uda sie komus zaszkodzic?
Akurat. Ja mieszkam poza Polska dorosle zycie. Pewne pomysly to juz emigramncka imigracja. Wracam co kraju, bo on jest moj? Odziedziczylam po przodkach. A i samoloty lataja na trasie Łódź Alocante. Polityka? Swoj zna sie na swoim. Menda typu meiai sie pali? Lub przed nimi? Meiga to po po galicyjski wiedzma.
Miotla umie sie poslugiwac? AI pane Havranek💪
Lata robia swoje.
Z przerazeniem 35 lat zycia w tym malpim gaju
Nigdy nie zostawię tego w spokoju.
I nie obchodzi mnie “polak za granicą”.
Ten"polak" podobno jest patriotą i ma swój kraj.I sra na ten skarb i przywilej na każdym kroku,obrażając swoich rodaków…
TU,na swoim i w Polsce ten cham jest u swoistego koryta które pozwala mu pluć bez ograniczeń.NIE ZA GRANICĄ!!!
Co zresztą nic specjalnie by nie zmieniało…
Możesz mi najwyżej powiedzieć żem głupi bo walczę z wiatrakami.