Czego ludzi nauczy covid?

@elsie gierki sobie urządzasz z fecetem i nie pytasz o imię, wzrost, numer konta, ile rdzeni ma jego procesor?
Oj baby, baby, ręce opadają.

3 polubienia

Śmieć, psychopata…
Ostro.

1 polubienie

No właśnie! Pewnie nawet nie wie czym on jeździ i ile zer ma na koncie! Zgroza! :rage:
Chyba będziemy musiały poważnie z Tobą porozmawiać na osobności! :stuck_out_tongue_winking_eye: :joy:

1 polubienie

Wiesz doskonale, że jestem w miarę delikatna. Jeżeli decyduję się tak właśnie kogoś nazwać, to naprawdę nie robię tego bezpodstawnie :wink:

Jestem za, trzeba pogadankę tu urządzić :rofl::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Trafiła nam się koleżanka naiwna jak dziecko. Musimy ją co nie co uświadomić :joy:

2 polubienia

Ha ha ha :joy: :joy: :joy:

1 polubienie

Naiwność jest słodka.

Czasem :wink:

Ale to ja go uświadamialam kwestii METYLU!!! Zdrowko też było. Bardzo wesoly. Gdyby tylko wiedzial ile mam lat… :joy: :joy: :joy:

2 polubienia

:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

Skopiowalam link na fb!!!

1 polubienie

@elsie jakie to ma znaczenie ile masz lat?
Facet dobrze się czuje w Twoim towarzystwie i tylko to się liczy.

1 polubienie

Jakiś już mi to napisał (no to sie chwalę, że poznalam grzecznego 27 latka… :joy:)

2 polubienia

A co wspólnego ma Twój wiek z etylem? Po co mu informacje dotyczące Twojego wieku? Masz może wobec niego jakieś dalekosiężne plany, których nie chcesz nam ujawnić? :wink: :joy:

3 polubienia

Fiu, fiu @elsie!!!
Szacun wielki. Ale wadę widzę ma. Grzeczny :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 polubienia

Osz Ty kokietko jedna Ty… :wink:

2 polubienia

@joko ja zawsze piszę ile mam lat, każdy może się wycofać w odpowiedniej chwili.

2 polubienia

Wycofać z czego? Z korespondencji? Bo chyba nikt nie planuje ślubu z każdym, z kim zamieni parę słów :joy:

3 polubienia

Tak @joko, z korespondencji, różne ludzie mają pobudki do zawierania znajomości.

2 polubienia

Wkrótce wesele: CHLAMY!!! :joy: :joy: :joy: (metyl…)

1 polubienie