skoro tak, to proszę przesunąć tę północ o jakieś dwie godziny później
Szkoda dnia, żeby przed północą już spać.
Miej świadomość @okonek że u nas ten świt jeszcze wcześniej nastaje. Więc ciesz się żeś nie tu.
A poza tym ja w sobotę też na 9 mam zaplanowane szkolenie, więc pobudka o 7. Współczujmy sobie nawzajem.
Taki nasz los. Gdzie te czasy kiedy codziennie na 7 się meldowało w robocie i człowiek dawał radę, chociaż po imprezie czasem dopiero o 4 się kładł.
A jak ja spytalem dlaczego wszystko sie konczy,tuż przed północa,to mnie,mniej wiecej,rok temu,wrecz zjebano ze glupie pytanie bo ludzie mają swoje zycie…
Napisalem juz kogo.
Teraz czego…Otóz barkuje mi mozliwosci dawania wyrazu swej dezaprobaty wobec tak wątków jak i przede wszystkim,pojedynczych,czasem skandalicznych wypowiedzi…
A flaga to do czego sluzy?
Nawet jesli wypowiedz zostaje to ja widać, spelnia role minusa. Tylko trzeba popatrzec
Tak ale potem to Ty opiniujesz a ja z moim sądem,jestem niezauwazony…
Flaga jest w przypadku jakiejs grandy.A co zrobic gdy ktos"kulturalnie"mi sie nie podoba?
Mnie brakuje @Kacper_Jagielski (Tensor). Wiem, że lubił dokuczać i wielu użytkowników nie lubiło jego chamskich komentarzy, ale dla mnie on jest takim pytamowym folklorem jak nasz Zbig. No i szkoda, że nie ma Garnituroman i jego autka . Ale w tej ferajnie, którą mamy jest też fajnie! Małe, ciasne, ale własne
Laurka?
Collins ja NIKOMU nie udzielałam pozwolenia .
METROPOLIA!
Wszyscy wszystkich znają…
Zmień STREFĘ CZASOWĄ
MOŻE?się pokażą jeszcze?
Zwroc uwage, ze jesli wypowiedzi nie usune flaga zostaje, tylko juz nie czerwona.
To chyba nie czytales jego “litanii” wyzwisk?
ani nie wypisywal ci bzdur prywatnie?
Ok ale to nie jest tak wszystko czytelne dla innych jak wstawienie lajka lub kciuka w dół…
Mozna sie przyzwyczaic
Kwestia nawyku…
Moze te flagi i serduszka daloby sie w jakims widoczniejszym, ale nie tak agresywnym kolorku zrobic? Jak tak Wam na tych znaczkach zalezy?
Przelewac krwi za tę idee nie bedę ale byloby fajnie gdybym mogl zaznaczyc nie tylko sympatie ale i dezaprobate.
Flaga[moze sie myle] ale chyba juz zagoscila tutaj jako znak do usuniecia.A poza skrajnymi przypadkami,nie o to chodzi…
Jakos tak sie przyjelo na poczatku. Ale nie znaczy, ze musi zostac.
Moze sluzyc tez jako sygnal, w koncu usuniecie postu jest ostatecznoscia. Fakt, ze na starym forum minus byl oddzielony od zgloszenia. Ale też nie miałeś prosyej mozliwosci przesledzenia komentarzy, jak tu
W koncu nie bylo wiadomo kto komu odpowiada.