Czego /niekoniecznie KOGO!/ brakuje WAM na NOWYM PYTAMY?

Aaa czyli można flagować jednak jako minusowanie? Super. Biorę sie do pracy :rofl:

Nie przesadzaj, bo ja pracowiya nie jestem az tak.

No czyli nie działa to w ten sposób. Jeżeli ja flaguje to ty coś robisz z tym?

Jest jednoczesnie sygnalem, ze cos nie tak. Na ogol nic nie robie, ignoruje. No chyba, ze jest to ewidentne przekroczenie regulaminu.

A mnie pamiętasz? :grin:

weź mnie nie denerwuj, bo …wwrrrrrrrrrrrrrrrr

Mi na szczęście go nie brakuje. Według mnie reprezentował skrajną patologię.

Ale Garnituroman był zabawny ze swoim ciągłym i nieustającym poszukiwaniem żony,
może ZNALAZŁ i ZNIKNĄŁ?

To prawda że tensora trochę brak. Dodawał temu w sumie nudnemu portalowi charakteru. Dyskusje były burzliwe. Coś się działo. No ale tatą jest. Ma ważniejsze sprawy na głowie.

A nie moga te wampiry poprostu isc do nocnej apteki i kupic sobie te witamine D,w k9ncu mamy XXIw))

Hej,czesc,witaj w nowym miejscu)))

:wink:widziałeś kiedykolwiek WAMPIRA w aptece?
image

W nocy to ja spie,a nie po aptekach sie szwendam)))

witaj
tak ,pamietam Cie :slight_smile:

hej,fajnie miejsce ,jeszcze nie do konca wiem co i jak ,ale szybka sie ucze :slight_smile:

Nauczysz sie,.
Z tego powodu,ze fajne miejsce,jestem tutaj kazdego dnia.
Nie wiem,czy nie lepiej jest,niz na starym pytamy.

Bulka z masłem :smiley:
Tylko pisz!

No właśnie owej @Laury28 ,tak aktywnej niegdyś,bardzo brakuje…
Tak sobie czytam te wypowiedzi..Ile w nich uśmiechu,pogody ducha i chyba autentycznej radości wynikającej z samych spotkań i rozmów…

Do usług Waćpannie…Gdyby coś,gdzieś..Jakiś Pink Floyd to zawsze i wciąż :innocent:

Było tu kiedyś więcej kolorowych osobowości, ich wypowiedzi choć skandaliczne to wzbudzały swoją oryginalnością uwagę.

Pamiętam był jakiś Simon, mogłem pomylić.

Poza tym brak nam otwartości na nowych użytkowników. Wiadomo, każdy z nas ma od ręki kilka słusznych argumentów. No to, jeden z drugim postaraj się może wśród własnych znajomych pozachęcać kogoś. Oczywiście, 99,9 procent ludzi nie jest tacy jacy my tu jesteśmy. Dlatego mało kto ma potrzebę na tego typu podziemne prawie że forum, jeśli nie bardziej większe również.

Skąd to się bierze?

Może wszyscy jak nigdy są zagonieni wokół własnego życia, i po nic im takie forum.