Czego /niekoniecznie KOGO!/ brakuje WAM na NOWYM PYTAMY?

Większość ludzi, jak się skończyło dawne pytamy, nie dowiedziała się o pomyśle tego serwisu. Zniechęcili się na jakimś WP podobnym serwisie, typu pytamy. No i dlatego mało kto szukał tego tutaj, który okazuje się być nawet bardzo dobrej jakości.

Masz na myśli chlew pod szyldem kafeteria?
To akurat dobrze by świadczyło o owych zniechęconych..
Nikt nie szukał bo nikt nie potrzebuje “jakości”
Obraz tych"zapotrzebowań" masz teraz przed oczami…

Tak, o to mi chodziło, no faktycznie, skutecznie zniechęceni zostali na tej kafeterii, szkoda, że jeszcze szybciej nie wpadł pomysł tego forum, bo ludzie zdążyli się wykruszyć. Tak, mi ogólnie brakuje tego eklektycznego zgiełku z tamtych czasów, nawet, jeśli to było czasami zalane niedojrzałością, ja też wtedy nie byłem za mądry przecież. Podczas, gdy mądrzy ludzi i oryginalni zawsze byli, trochę niepotrzebnie się na oryginałów wkurzamy, którzy, jeśli nieszkodliwi, to komu mieli przeszkadzać.

Pamiętam, znalezienie pierwszego pytamy wzięło się z jednego oryginałów powstałych Stanach, Windows Questions & Answers. Tam jeszcze dobrze wczuty w język angielski wyżywałem się aktywnością tym bardziej, no i było dużo coś ze spontaniczności nowo powstałego forum, nowego typu forum. Kiedy to było, już nie kojarzę nawet roku.

Tak, sentymentalne wspomninia. Szybko tamte forum zamknięto, myślę, że dużo śłużby ze Stanów mogły mieć w tym do czynienia. Dlaczego, ano dlatego, że zbyt wiele rozmawiało się otwarcie o sprawach wewnętrznych kraju. Takie miałem wrażenie. Może byl inny powód jeszcze. Tak naprawdę nie wiem.

Eklektyczny zgiełk…Fajne określenie!!!
Podpisuję się pod tym “obiema ręcami” :wink: