bez sensu. jedna tutaj tak wlasnie szuka i martwi sie, ze stara panna zostanie…
A to sobie ktoś badania porobił. Nie miał ciekawszych historii do podliczania?
Żeby im tego tysiaka za odesłane ubrania esklep szybko zwrócił, bo trzeba kolejne ciuchy zamówić i przymierzyć. Odsyłać i tak nie ma komu a na pieniądze trzeba czekać.
Co ta pani taka rozebrana? …A trzeba było liczyć na siebie, żeby nie zostać w dezabilu…
czeka az sie ktos ulituje i ubierze, zeby nie zmarzla
Bidula chuda a ten facet obok wyrósł z tej marynarki. Też go nie stać na przymierzanie w esklepach.
Świętego spokoju.
Ciszy i braku glupich pytan
Żeby chociaż niektórzy próbowali częściowo radzić sobie bez ich pomocy
Nic się nie dowiedziałem czego chcą. Na grochu nie śpią bo łóżka z Ikeii mają, głodne nie są bo Biedronka ma promocje na koniec tygodnia, Ech fajnie pomarzyć w ciszy i spokoju od kredytów, od brzęczenia co na obiad. Kopciuszek chyba był kobietą, pragneła tylko żyć
Fajnie że są pary, małżeństwa tak romantyczne które sobie robią rocznice tylko dla siebie, by odnowić swój związek i daną przysięgę na kolejne lata wspólnego pożycia - taka odnowa psychicznie odmładza, daje kopa, zamiast sobie wkładać palce w oczy / a nie mówiłam /, tam nie ma pytań o czym kto marzy
Nie ma się z czego śmiać, to ich dzień. Śmiać to się będziecie gdy dożyjecie ich wieku w zdrowiu i bez balkonika
@kaziu Żeby tylu lat wspólnie dożyć trzeba wcześnie zacząć i długo żyć. Późno zaczęłam a a na 100 lat nie liczę…
Nie mówię że nie, chyba więcej zależy od genów, klimatu, stylu życia i pracy. Mama mojej mamy dożyła do 97 lat, z czego około 50 lat bez lekarza, wszędzie jej było pełno, pech głupi wypadek - nogę jej złamali jak wpadła pomiędzy torowisko tramwajowe, potem zakażenia i piach, gdyby nie to to śmiało by przeżyła dużo więcej, pozostali w rodzinie to góra 87 lat. w Italii żona szefa miała 104 lata, szef 84, oboje od dziecka pracowali w winnicy, jedzenie mieli swoje - świnka, krówki, kózki, kurki. w piłkę grała z wnuczkiem, do lekarza 30 km to na piechote - samochodu nie uznaje choć każdy ma swój. A ja hm mam drugie życie od 5 lat - 20.11.2021 kolejna 6 rocznica już będzie. Wg lekarzy to wiek moich organów w brzuchu się nie zgadza z wiekiem biologicznym. Ludzie też mi dają dobre 25 lat mniej. Ile Bóg da to się pożyje i zestarzeje. Tobie i pozostałym zdrowym i chorym życzę by żyli długo. To dla ciebie i pozostałych byście nie musieli myśleć ile kto pożyje, ważne jest jak !, a zmarszczki, cellulit - pieprzyć to
Nie da się obyć bez dziadków - wnuki trzeba niańczyć, obiadek sam się nie zrobi no i ta ręta albo emeryturka bo my jesteśmy biedni, i kredyty mamy do zapłaty, i życie to drożyzna. Mama się nie martwi zawieziemy do szpitala by lekarz zbadał
Taa akurat ! , ino że to działa też w drugą stronę
Przypalil wode w czajniku? Przypomnienie niech ustawia.
Teraz, to nie da rady przypalić wody. Czajnik elektryczny, sam się wyłącza