Czego trzeba

1 polubienie

Myśle ze to jest jednak znacznie łatwiejsze do wytlumaczenia…To sa głównie szczyle.To wychodzi po góra,2-3 zdaniach [co ja gadam…te typy nie wiedzą czesto,co to"zdanie"].
Sa oczywiscie psychiczni co swiata nie widzieli poza swoim blokowiskiem a anonimowość dodaje “odwagi”
Starsi jednak,najczesciej juz wyrośli z tej formy,komputeryzacji :joy:

2 polubienia

Lanisek jest jak reszta Słoweńców.Moze byc mistrzem a moze mu sie znudzic i przeskoczy na…kolarstwo:)))Nie wiem jak oni to robią…
Zreszta za rok Słoweńcy pokażą pewnie innych szczeniaków…Jak co roku :slightly_smiling_face:
Podobnie jak Norwegowie.
Wlasnie chcialem wczoraj napisac ze nalezy pamietac ze Insbruck to jedna z najtrudniejszych skoczni.Ten temat wraca co roku i malo kto potrafi to rozgryzć.Ale Bischofshofen po remoncie sprzed paru dobrych lat,takze!I wcale nie jest powiedziane ze Granerud sobie tam poradzi…
Co do zachowania…To takze moim zdaniem,nie jest kwestia narodowosci a raczej wieku i braku opieki.Oraz calkowitego braku wychowania.CALE SZCZESCIE ze "europejskie standardy"nie docierają do nas w pakiecie…

1 polubienie

Teraz,tak.Zostal jeden konkurs.Wczoraj to inaczej wygladalo.
Dlatego ta edycja jest taka ciekawa.

Podpisuję się pod tym, co napisał @czarny_rycerz To sprawa niedojrzałości emocjonalnej w przypadku Graneruda. Ma chłopak kopyta w nogach, ale mentalnie nie dorósł do sukcesów.
Poza tym są ludzie, którzy za swoje niepowodzenia obwiniają wszystkich i wszystko z wyjątkiem siebie. Czasem się z tego wyrasta, czasem nie.

Eisenbichler też się wkurzył i obwinił skocznię, nazywając ją świnią. Ale on to zrobił sarkastycznie, bo przyznał się do swoich błędów w czasie skoku. Widziałem ten wywiad w niemieckiej tv,

4 polubienia

Nieczęsto zagłębiam się w bagno komentarzy pod artykułami na wupach i onetach. Jest to najczęściej pole do popisu dla wszelkich frustratów i zakompleksionych leni, którym się o nic w życiu powalczyć nie chciało i ich mocno w oczy kole sukces innych. To taka próba dowartościowania się, że a nóż ktoś inny da plusa takiej wypowiedzi, albo trafi się ktoś, kogo będzie można w dyskusji zwyzywać bez ładu i składu zgnoić. Gniew jaki to w Tobie @collins02 wzbudza, jest zupełnie uzasadniony, jednak równocześnie wzbudzają oni we mnie współczucie, robię więc dla nich jedyną słuszną i najodpowiedniejszą rzecz, jaką mógłbym zrobić - ignoruję.

3 polubienia

Alez oczywiscie!
Tym dzieciakom robi sie krzywde skazujac na sukces lub stawiajac ich wobec porażki,samym,bez odpowiedniej opieki.
Do tego nie przywykli bo co innego jest im wpajane.Poza tym,sport juz dawno przestal byc miejscem dla gentlemanów.Stal sie raczej polem do popisu dla chamów i tego wlasnie co dyktuje internet czy instagram.Kolo sie zamyka bo tam rządzi chamstwo i narcyzm.

2 polubienia

Tak…Wspolczucie moge czuc wobec Graneruda.Ale nie wobec osiedlowych chamow.To juz zbyt dlugo trwa i wyglada na katastrofe obyczajowosci w ogóle.
Sportowiec,jaki by nie byl,nie powinien ale ma prawo do erupcji frustracji.
Internetowy głupek nie ma przy nim ŻADNYCH praw!

1 polubienie

@czarny_rycerz, klasę sportowca, i w ogóle człowieka poznajemy po czynach i słowach.
Wszyscy mamy jakieś granice wytrzymałości, im ktoś bardziej panuje nad złymi emocjami, wybuchem agresji i wulgaryzmami, tym wyższe notowania ma.

2 polubienia

nie wiem
z for sportowych nie korzystam juz od dawna - bo to gorsze bywa od szamboterii, podobnie jak poziom komentarzy na interii, wp czy legendarnym juz onecie.
poziom newsow (bedacych czasem odgrzewanymi kotletami zreszta), tez jakby sie dopasowywal najczesciej do tych komentarzy a nie odwrotnie…

2 polubienia

Jestem stalym uczestnikiem cyclingnews i zareczam Ci ze tam chamstwa nie ma.Sa opinie ktore mogą z rownowagi wyprowadzic ale to nie jest nic napastliwego.
Polactwo tam nie dotarło?
Glupio brzmi,prawda?Ale niestety,jesli brac pod uwage inne sportowe fora,to moze byc prawda.

2 polubienia

sa fora i fora.
czy beda one sportowe czy inne.
poczytalbys kociarskie, czy psiarskie?
to jest taki typ czlowieka chyba, ktory odreagowuje sie za klawiatura, bo mu nic innego nie pozostalo?

2 polubienia

Gniew innych jest paliwem tych ludzi. Gdyby byli totalnie ignorowani, może by w końcu znaleźli sobie jakieś pożyteczne zajęcie. Pogubieni w otaczającej ich rzeczywistości żerują na na negatywnych emocjach innych, a ja nie zamierzam się dawać im więcej pożywki. Ignoruję i tyle.

4 polubienia

Ani mi w glowie czytac cos poza sportem…Nawet muzycznych poza jednym,nie odwiedzam.Szkoda zycia!
Człowieczenstwo zredukowane do klikania…
Czyli dzicz…
Osobny temat.

2 polubienia

I te odpowiedz dedykuje niejako,entuzjastom zielonego ludzika co z harmonia wyobraza sobie bycie za pan brat…
Dokarmiajcie dalej! :roll_eyes: :exploding_head:

2 polubienia

Zazdrość zatruwa umysły.

Kwestia zainteresowan :laughing:
Ja kociara… Ale tez jedno, gdzie zostalo kilka osob. Forum wiekowe bo w ubieglym roku skonczylo 12 lat.

2 polubienia

No i ok.Grunt by nie zastepowalo to życia…

2 polubienia

Normalnie zazdrość lub nienawiść - taki nasz sport narodowy. Od siebie nic byle drugiemu dołożyć

1 polubienie

To i ja coś dorzucę w temacie hejtu.

Psychiatra rozmawia z pacjentem na zasadzie pytanie odpowiedź:
– pali pan?
– Nie.
– A pije pan?
– Nie, nie piję.
– A może pan ziółko od czasu, do czasu?
– Absolutnie nie…
– A jak z kobietami?
– Unikają mnie…
– Ma pan jakieś hobby, zainteresowania, czyta pan, słucha muzyki, kino, teatr…?
– Nie.
– To jak się pan odpręża?
– Odpalam kompa i napierdalam wszystkich jak leci…

5 polubień