Czego trzeba

Zwróć uwagę na czas dokonania tych wpisów. Trzy pierwsze są zawsze na górze ze względu na ich popularność. Ma to związek z tym, że są to jedne z pierwszych komentarzy pod artykułem.

1 polubienie

A poza tym co pisałem wyżej, kiedyś byłem naocznym świadkiem manipulacji komentarzami i ankietami na WP w okresie przedwyborczym. Dosłownie w ciągu chwili wyniki sondy zmieniły się diametralnie, co biorąc pod uwagę liczbę głosujących było niemożliwe, a komentarze traciły setki polubień na rzecz innych. Tak więc to, że te trzy opinie wiszą non stop na górze to jedna sprawa, ale ewidentnie zdarza się, że ktoś pożądanym wpisom pomaga znaleźć się na topie, to już inna kwestia.

2 polubienia

Rozumiem ale to jest tylko jedna strona medalu.Jak wytlumaczyc uklad 4000 lapek na plus a np. 24 na minus?Wierzysz w te 4000?Bo ja wierze w tych 24.
Oraz w zlosliwość i przekore internautów.

1 polubienie

Nie wierzysz, że 4000 osób lubi jakąś hejterską wypowiedź, a tylko 24 sprzeciwia się chamstwu? Ja wierzę. :no_mouth:

1 polubienie

Przeciez to mozna odwrocić.Jak juz pisalem wyzej,opinie są zawsze na przekór intencji autora.I to jest jedyny naped opiniotwórczy na portalach.
Mnie chodzi o sztucznosc tych dysproporcji,bez wartosciowania.Uwierzylbym w uklad 150 do 15 ale pewnie i tu nie bez zastrzezeń.
Uważam ze opinie są sztucznie podbijane przez kogos komu za to pewnie niezle sie płaci.

1 polubienie

Raczej ignorowac, papierowe brukowce kupujesz?

Nie kupuje niczego procz Magazynu Muzycznego i Tygodnika Powszechnego.Oraz dominikańskiego periodyku,“W drodze”.
Raz na rok,zdarza mi sie kupic Przeglad Sportowy.
W Anglii wiekszosc mam w pracy za darmo wiec temat nie istnieje.

1 polubienie

WOW! Znalazłem piosenkę bez hejtu! Zero łapek w dół! Niesamowite.
Czy ktoś jeszcze pamięta Renatę Lewandowską? Urocza dziewczyna o wyglądzie hippiski z fascynującym wokalem. Te piosenkę pewnie znacie, ale to nie Marlena Drozdowska (ta pierwsza) robi największe wrażenie) tylko właśnie Renata, która śpiewa jako druga. (od 1:28)

Dlaczego nie zrobiła kariery?

2 polubienia

Na wp. jest artykul o Rydzyku,cytowany zresztą przez @Szczerego… Ponad 50000 tysiecy lapek dla coorev ktore sie tam oglaszają…
Nie dosc ze zbydlecenie,ze złosliwość to jeszcze manipulacja…

1 polubienie

Pamietam…Potencjalnie jedna z najlepszych wokalistek w Polsce.Czy ona nie terminowala czasem w Pro Contra?Lub czyms takim…
Nie sledzilem bo ona po prostu znikneła…
Natomiast kupilem ostatnio album grupy Gramine…Tez zapomnianej…Ona chyba tam nie spiewala ale…Musze to sobie wszystko teraz poukladac…

1 polubienie

Na Wikipedii jest o niej niewiele. Skończyła karierę w 1980 i wyjechała do USA. A ten teledysk z jej kanału.

1 polubienie

Moja Encyklopedia Polskiej Muzyki Rozrywkowej,lezy w Poznaniu wiec nie pomoge teraz…
Ale pamietam ją doskonale…Ona na jakims etapie swej kariery,tak bardzo nie pasowala do zespolu/muzyki z ktora byla związana…
Ale glos miala taki ze w normalnym kraju,Janis Joplin bis!!!

1 polubienie