Słuszna uwaga, czemu ma mieć lepiej niż my ![]()
Ma się rozumieć. Nadmiar zakochanych to ciężar wielki dla faceta.
Są minusy, ale i są plusy. Co prawda Harmonik biadoli na temat wsadów międzynożnych, ale ja nie podzielam jego zdania. Z resztą, jak sam harmonik był młodszy, pewnie swego zdania w tej materii nie podzielał. ![]()
On to już zapomniał. Takie leki bierze. Otwarły mu gwiezdne wrota.
Obyś do końca świata, i jeden dzień dłużej potrafił ognisko rozpalić.
Czego Tobie i małżonce życzę ![]()
To jak z jazdą na rowerze. jedni tego nie zapominają, inni muszą sami pedałować. ![]()
Moc siły trzepania i ruchów góra-dół. To żony potrafią.
Mówimy o śmietanie do ciasta prawda?
I tak zostales Marcinem ![]()
![]()
?
Potem miałem być Błażejem ale chyba matka poczuła kopnięcie w brzuchu i stanęło na zawsze modnym i uniwersalnym archaniele M.
Mocno odbiegliśmy od tematu, wracaj na właściwe tory, mi się już dzisiaj oberwało ![]()
Jakie ognisko?? My mamy piec hutniczy, żar bucha, iskry się sypią, stalowe sztaby rozgrzana do białości, a i formę się już nie jedną odlało …
![]()
Prawda.
Także lepiej kupic psa.
@czarny_rycerz nie sądziłam, że przy poniedziałku tak się uśmieję ![]()
Racja.
Przynajmniej on nie bedzie musiał zakładać ciulatych rajstop.
I to jest znęcanie sie nad zwierzakami. Dzwonię po… psy.
Nie dzwoń, bądźże człowiekiem. ![]()
Fajnie było, ale się skończyło.
Wracam do remonciku ![]()
Wściekam się, mam tak ciul… kolor mebli, że trudno mi dobrać farbę na ściany ![]()
@Devil Łączę się w bólu z Twoją siostrą. Mam dwóch synów: czasem mam ochotę zwiać do szpitala i leczyć się na covid albo cokolwiek innego.
Chłop nie ma z takimi bzdurami kłopotu. Zna tylko podstawowe kolory. Kobieta samej bieli widzi kilkadziesiąt rodzajów. Żal że w ślad za tych mysleniem idą markety budowlane.