Wreszcie mądra, szczera i życiowa odpowiedź.
Za to starzeje się bardzo szybko. Te kilkadziesiąt lat z hakiem, to jak mgnienie oka
A charakter to u Ciebie trochę murzyński, to raczej czarnecka tradycja spłodzić i odejść
He he, i tak masz łatwo. Ja mam dwie córki, niby już dorosłe, ale co z tego
To przez chłopa mam problem, on ten kolor niepodobny do niczego wybrał.
Daltonista
Szkoda tylko kasy.
Człowiek wolno rośnie, ale też i długo żyje.
i też dłużej się męczy w swoim ciele.
Ja się cofnąłem. Odpaliłem starego lapka, którego od lat nie uruchamiałem. Poinormował mnie że gadu gadu zmieniło właściciela i zapytał o hasło
Nie kazdy dlugo zyje niestety
Jak sobie wychowasz tak masz - zawsze mi to ojciec powtarza. Ja mam w domu trochę starszą, robi się coraz bystrzejsza i te iskry w oczach.
Kurwiki? XD
Iskry
W sensie zaczyna dostrzegać płeć męską i jej atuty?
W sensie używa coraz więcej logicznych argumentów, potrafi nieźle nas wykiwać jak się nie pilnujemy. Ma ewidentną świadomość, że wygląda jak mały anioł i wykorzystuje to szczególnie w stosunku do ojca, który nie ma serca jej odmówić.
Też bym nie umiał odmówić córce gdybym ją miał. Ale nie mam bo myślę że się nie nadaję.
Spokojnie. Jeszcze kilka lat temu tez bym wyśmiałam kazdego kto by mi powiedział że będę mieć dzieci. A gdzie jeszcze, że jedno adoptuje. To jakoś samo przychodzi
@Julia Tak mówią rodzice, którym się udało i mają w porządku dzieci.
Ale gdy już te swoje 20 lat zaliczy, to jeszcze kilka razy dłuższe życie ma przed sobą. Ja mam 72 lata, a zleciały mi jak krótki sen, nawet jak były dalekie od atrakcyjnych.
@waranzkomodo , co to znaczy : w porządku dzieci?