Czemu kobieta potrzebuje tylu ubrań?

@benasek czy Cię powaliło? Piwem liście, piwem liście…??? :shushing_face: :stuck_out_tongue:

3 polubienia

Tylko tymi, co się do gardła nie nadawają … Spokojnie :grin:

3 polubienia

Oj to ja mam taki “syndrom pustej lodowki”
A dziergac i szyc nauczylam sie z koniecznosci, podpierajac się Burda i byl taki wegierski zurnal z wykrojami, import sladowy, nie byl tak kolorowy i uwodzicielski, ale modele byly ciekawsze.
W Lodzi z materialami klopoty bywaly, ale mozna bylo pozywic sie jak to nazywano “kuponami towaru” czyli koncowkami produkcji wyprzedawanymi za grosze pracownikom fabryk - byl to taki podziemny wolny rynek :wink:

4 polubienia

A to już nie są piwa, tylko zajzajerowate podróby dla straceńców i desperatów… :grinning:

3 polubienia

Znany. Moj fikus byl piwoszem. A podlewany od czasu do czasu przez kotke rósł w duzej beczce udajacej donice.

2 polubienia

A ja w sobotę kupię w żabce takie, którego latem wypiłam aż pół szklanki (na mnie to dużo) i było bardzo smaczne :stuck_out_tongue_winking_eye: Może go nawet wypiję pół łyczka? Zobaczę jeszcze.

3 polubienia

“Z konieczności” to wielu się wiele rzeczy nauczyć musiało… :wink:
A czasem GŁÓD też zmusił… :innocent:
Toć ja na nieustającej diecie od lat być próbuję:

5 polubień

Ale kup zwykłe, jakiegoś najtańszego sikacza, volta albo hopfe z biedry.
Tego ostatniego mam jeszcze chyba 10 butelek. (Dostałem)
Nie do wypicia, mimo najszczerszych chęci …

4 polubienia

Z Żabki, bo do biedry mam kawałek, a Żabkę pod domem prawie. Żabka i tak jest stratna przeze mnie, bo już od ponad roku nie kupiłam u nich ani jednej fajki :wink:

5 polubień

A gdzie ty temat o kotach widzisz?

Co ty spis najpodlejszych trunków robisz? :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

A ja widziałem reklamę takiej nowoczesnej patelni, na którem nic nie da się przepalić. Ona ma taki czujnik, który w odpowiedniem momencie odcina dostęp do internetu… i wyłącza komputer albo telefon… :crazy_face:

4 polubienia

i jeszcze laczy sie z lodowka i zmywarka?

2 polubienia

W bólu się łączy… :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Moja tylko raz mi podskoczyła… patrzę a tam na wyświetlaczu napis"nie masz jaj zamówić?" To jej kabel wyciągłem i już taka mądra nie jest. :crazy_face:

2 polubienia

jak lodowka byla chinska to dobrze zrobiles…

2 polubienia

Koreańska

1 polubienie

to czemu pytala o jaja a nie o pieczyste z psa?
koreanskie wygladaja odrobine bardziej apetycznie

A diabli ją wie.