Chyba tego z niebieskim kapslem. Jakiś taki nie zbyt piwny smak wydał mi się.
Nie wydaje mi sie, abym mniej ubran od kobiety potrzebowal xd
To trzeba spróbować tych z innymi kapslami
Niektórzy mężczyźni potrzebują bardzo wielu ubrań i to najlepiej najmodniejszych
Skoro potrzebują, to niech mają.
Ubrania, to tak niewiele, a tak wiele potrafią dać radości.
a patrz mi kiedys Berliner bardzo smakowal, ale to bylo 9 lat temu…
zwlaszcza upolowane na wyprzedazy zaspakajaja instynkt lowiecki, ktory w nas drzemie
@Nunu W zależności od problemu. A problem może być duży: jedna moja znajoma ma co chwilę inne drogie ciuchy, torebki i buty i wszystkie z promocji Inna w ramach terapii kupuję sobie książki, po kilka nowości tygodniowo…
Ja jak mam ochote na muzyke czy literature,pisze osobne tematy w osobnych kategoriach.I tym bardziej o filmie…
Jak mnie naszło o perfum,także.
Tylko koty i rebusy pozatykały niemal wszystko.
Zbliżają sie zimowe igrzyska…Rozumiem ze w roli głównej wystąpią koty…
@Nunu Tak na prawdę kobiety nie potrzebuje tyłu ubrań. Chodzi bardziej o to jak uniwersalne są te ciuchy i jak można je łączyć. Można mieć 2 spódnice lub dwie pary spodni i zmieniać bluzki, marynarki, dodatki i mieć z tego kilka różnych zestawów. A jak coś się znudzi to coś wyrzucić/oddać i w to miejsce kupić coś innego równie uniwersalnego. Teraz jest styl na szybką modę, które równie szybko się zmienia i jak i niszczy stanowiąc zagrożenie dla środowiska. Czasem pełna szafa generuje tylko bałagan bo nawet nie wiadomo co tam w sumie jest i i tam wciąż się chodzi w tym samym.
Koty w narciarskich butach
Z notesem rebusów.
Eeeeej,sam pisałeś nie w temacie o księdzu i piwie
Kiedy nie było nic w sklepach i człowiek musiał sobie sam coś uszyć albo wydziergać na drutach czy szydełku, to zostało mi to wspomnienie “braku” na zawsze.
A przynajmniej JA tak mam.
Zresztą nawet w piosenkach o tym jest mowa:
“Co mi, Panie, dasz
W ten niepewny czas?
Jakie słowa ukołyszą
Moją duszę, moją przyszłość
Na tę resztę lat?
Kilka starych szmat
Bym na tyłku siadł…”
oczywiście Bajmu z utworu “Co mi panie dasz?”
Haha - tez swetry dziergałam na drutach, a spódniczki szyłąm z farbowanej w plamy tetry.
Nikomu nie narzucam ale…Taka tylko refleksja estetyczna…Zreszta to juz zaczyna byc nudne…W kolko to samo.
za wyprodukowanie tych dwóch ostatnich powinna być kara dożywocia …
Można je wykorzystać do czyszczenia liści filodendronowych lub w pierwszej fazie szorowania rok niemytych kłaków …
Piwo się nadaje do czyszczenia liści?
Tak nadaje się. Liście są wtedy błyszczące … Spróbuj. Znany sposób
Dzięki. Jasne, że spróbuję. W sobotę. Kupię sobie piwo i będę nim czyściła liście
Kto z kim przestaje…widzisz Devil co narobiłeś?