Spokój chłopaki!
Skoro jest rozwiązana,to znaczy że była do rozwiązania. I nie gadaj Krzyś głupot że nie dasz już tu nic bo…po pierwsze tutaj się zaczęło,a po drugie… nie wiedzialabym jej bo na Twojej stronie już kilka miesięcy nie byłam…
Chyba czas nadrobić zaległości
Powinieneś pozwolić na pytania zamknięte. Wtedy łatwiej by było.
Oczywiście “punkt” ma wiele znaczeń, ale jeśli juz postawisz kropki na płaszczyźnie, to punkt jest rozumiany w sensie geometrii - czyli nie ma wymiarów.
Nie czepiam się, zagadka jest pomysłowa i fajna, ale sam widzisz, ze czegoś zabrakło, po prostu trochę przedobrzyłeś. Jestem pewien że bez podpowiedzi nikt by tego nie rozwiązał. Ja nie miałem żadnego clou. Myślałem o czyms z geografii ale szukałem raczej w Polsce (no bo jeśli jest to powszechnie znane… to trudno zawędrować aż na drugi koniec świata.)
Krzyś… Ty wiesz co mnie najbardziej wkurza na " tem forumie". Przetrwałam przy tej zagadce i to…
Michał,a ja wprost przeciwnie…po świecie szukałam.
Mnie zmyliło że każdy z nas powinien to wiedzieć i szukałem tylko w Polsce.
WIdać teraz kto światowy a kto ksenofob @anon18020312 @Vilemo
Hahahaha ja jestem światowa w ciul Wiesniaki Wy z zaściankowej Polski
Z Trynidadem bym sie spierał - to jednak państwo wyspiarskie a Benasek dawał tylko kraje kontynentalne.
Dałem stolice tylko z kontynentu. Z wysp nie dawałem.
@Bingola widać kto jest informatykiem. Wyszukaj w grupie znane wszystkim Polakom i u mnie już się zawęziło mocno.
No nic, w każdem razie mózgi nam się rozgrzały do czerwoności a o to chyba Benaskowi chodziło.
No. Mnie się to przydało. Tak intensywnie od tygodni nie myślałam nad niczym oprócz problemów które mam…Oderwałam się od nich na dobę.
To co? Wniosek o reasumpcję odrzucony
Tak.
U mnie też… groby znanych Polaków mi wyświetliło. I teraz nie wiem… kształtów krypt bym szukala??
9 postów zostało scalonych z istniejącym tematem: To moja zagadka
Co godzinę miała być literka
Cacanki obiecanki.
Jak się powiedziało B, to trzeba też powiedzieć A.
Kolega czytał nieuważnie …
Wpadł ktoś na rowiązanie, więc już literek nie muszę …