Cześć! Co słychać?

Jest tu ktoś? No właśnie, ciekawa jestem…

Słabo słychać. Okonek odeszła do nieba zostawiając ogromną pustkę. Mamy stałe rubryki ale jak widzisz cienko przędziemy

Jestesmy ale coraz mniej nas…

No właśnie obleciałam google żeby się tu dostać, bo zapomniałam hasła i przekierowało mnie na facebooka pytamy i tam przeczytałam o okonek. Przykra sprawa.

Może warto się otworzyć na nowych.

To raczej nowi musieliby do nas trafić. A jak to zrobić bez zadnej promocji czy informacji?

Cześć! Ja tu jestem.

Trwają tu najwytrwalsi z wytrwałych, najtwardsi z twardych, najzagorzalsi z gorliwych i najlepsi z lepkich … :upside_down_face:

Zapomnij.Nikt tu nie zajrzy.Przynajmniej z kilku powodów.
Myślałem że Eurowizja Cie zmobilizuje jak rok temu…
Ale w tym roku i tak nie ma o czym gadać.Moim zdaniem,najgorszy festiwal w tym stuleciu.Przepaść w porównaniu z zeszłym rokiem.
Tak więc,nie mam Ci za złe :blush:

Miło

Na bogato :slight_smile:

Zawdzięczam bardzo dużo tamtemu dawnemu pytamy i zatęskniłam za tamtą atmosferą i ludźmi. Bardzo bym chciała poudzielać się tak jak dawniej i popisać. Zmierzyć z różnymi tematami i różnymi rozmówcami. Wspominałam Enmerkara i buraskamalutkiego i naszą znajomość. Sentyment i tęsknota za czymś, co dało mi tak wiele … Z Eurowizji oglądałam wyniki :smiley:

Obawiam się że musisz się pogodzić przynajmniej z dwiema sprawami.
Po pierwsze,wybacz ale jesteś już starsza,więcej wiesz i rozumiesz i to chyba wykluczone by wciąż być na tym samym etapie…Można się oczywiście oszukiwać ale…Jak długo?
Coś,i to dawno temu,sprawiło jednak że Ciebie tu nie ma…
Druga sprawa to ewidentne wyczerpanie społecznej fascynacji uczestnictwem w takim czy innym forum.Ludzie są rozpieszczeni z jednej strony a z drugiej,wyprani z jakichkolwiek dawnych zainteresowań czy fascynacji drugim człowiekiem.
Tu nawet magla prawie nie ma!A jeśli jest to na priwie…
Ostatnio ( nie robiłem od wieków nic tak jałowego…) przeleciałem sobie daty komentarzy na yt,pod muzyką,kabaretem i filmami.90% tego co zobaczyłem to lata 2016-2022,23

No i sama widzisz…Godzina 21-22 i śladu nie ma jakiejkolwiek aktywności.
Od lat jedynie @okonek próbowała…Czego więc można sie teraz spodziewać?
Jedynie debilnej,codziennej powtórki 3 idiotycznych"pytań",na widok których uciekam od razu do kuchni albo na rower

Da się zrobić ale… to twoja rola obecnie

Cześć pamiętasz mnie zabko? wysłałem ci kiedyś zabkę pocztą

Po raz drugi jestem dzisiaj w szoku.
Zaczęło się Opole.
Na pierwszy ogień…Doda.Nie cierpię jej od samego początku,nigdy nie miewałem litości…
I nagle dzisiaj…Jej wersja Czas nas uczy pogody…
Po prostu stanąłem w miejscu.
Piękny głos,dykcja,moc i wdzięk…I bez zblazowanego “wywijania” głosem czy pseudo artystycznego beczenia które pewnie pojawi się już za chwilę…
Patrzeć na Dodę nie potrafię ale…Dzisiaj jej WSZYSTKO wybaczę!

Ja tam jestem w szoku po tym co dokonała Maja Chwalinska w Paryżu.

Dlatego napisałem że szok po raz drugi…
A Ty w szoku, o Majce nie napisałeś nic…:innocent:

Tak :slight_smile: z Torunia :slight_smile: