Często widzę na ulicach śmiejące się dziewczęta,

jakby nie zdawały sobie sprawy, jakie trudne życie je czeka. Mężczyznom z racji większej ilości wolnego czasu,łatwiej ogarnąć życie, i stąd są predestynowani do rządzenia, ale kobiety są prawdziwymi Skarbami, o które powinno się wyjątkowo i wszechstronnie troszczyć.

Dzieci ci w głowie? Lepiej nie

3 polubienia

Odradzam rozmnażanie ludzkiego gatunku, jako całkowicie nieharmonijne…

:frowning:

Kolega chyba zaczyna leki odstawiać?

1 polubienie

O jaie rządzenie chodzi wątkodawcy? :thinking:

Nie wiem. I czy on wie?

1 polubienie

Nie patrzę na dziewczęta. :face_with_diagonal_mouth:

3 polubienia

Ja patrzę, bo przynajmniej jest na co popatrzeć :roll_eyes: :dancer:

1 polubienie

Kto ci jędzowata pozwala ludzi obrażać?

Prawo silniejszego. :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

No i co Ci z tego przychodzi, gdy obrażając innych, sama narażasz się na riposty.

harmonik, gdzie ona cię obraziła? Że napisała, że leki odstawiłeś?

No to napisz, że przez dwa dni brałeś Viagrę, ale teraz jej nie potrzebujesz, bo wziąłeś z ciekawości gdy miałeś cztery babeczki na całą noc.

Miałbyś trochę inteligencji, to byś umiał odpowiedzieć, ale ty pi.da wołowa jesteś nie chłop. I nie podlizuj się kobitkom, bo one takie gupie nie są …

2 polubienia

no już dobrze, już nie marudź…nie mam sumienia mu mówić, że jest d.a

Ludzkość wymaga resetu

1 polubienie

N razie jeden ludź sanatorium…

1 polubienie

Szybko to idzie.

kto myśli o dziewczyn achten ryzykant

1 polubienie

Jest nadzieja dla @harmonik
“Teraz, pierwszy raz w historii, badaczom udało się wywołać ciążę i poród u zwierzęcia, które w normalnych warunkach rozmnaża się płciowo. Chodzi o muszkę owocową Drosophila melanogaster. Dalsze badania wykazały, że muszki przekazywały tę zdolność z pokolenia na pokolenie”.
Dziewcząt nie potrzeba, wystarczy harmonijna muszka

Poza tym:
“Obecnie muszki owocowe w genetyce są tzw. gatunkiem modelowym
“Mózgi muszek owocowych są zdolne do rzeczy, które zwykle przypisujemy wyłącznie ssakom. Według nowego badania te niewielkie insekty posiadają świadomość i pamięć roboczą oraz są zdolne do skupiania uwagi”.„Pomimo braku oczywistego podobieństwa anatomicznego badanie to odpowiada naszemu codziennemu funkcjonowaniu poznawczemu, czyli temu, czemu poświęcamy uwagę i w jaki sposób to robimy”, zauważa starszy badacz, prof. Ralph Greenspan z Instytutu Badań nad Mózgiem i Umysłem im. Kavlego (KIBM) przy Uniwersytecie Kalifornijskim w San Diego,
Sądzę, że należy te zdobycze świata nauki wykorzystać, tę całą wiedzę i nie potrzebować łaski od żadnych dziewcząt.

1 polubienie

Podatnosc na alkoholizm tez jak ludzie, czy wieksza?

1 polubienie