Przestań kolego… Zdążyłem już Cię polubić, więc nie odpowiem, cobyś przykro się nie poczuł.
Albo krótko. Te zagrożenia, które są wymienione w tej treści nieuchronnie idą w kierunku ludzkości, ale nie stoi za tym żadna organizacja, a wielka kasa wielu światowych korporacji. Baz żadnej zmowy. Ustrój światowy się zmienia, tak, jak zmieniały się wszystkie ustroje od początku ludzkiej cywilizacji. My teraźniejsi ,wyjątkiem nie jesteśmy o podlegamy tym samym procesom. Dalej już nie chce mi się pisać, bo otwieram Veltinsa.
Ale co ma lubienie kogoś, do tego co ten ktos uważa… I jeszcze o jakiejś przykrości… xd
Napisałbym , co myślę o takich rzeczach, a to byłoby przykre. Dobra, dajmy na luzik.
@Devil ja wstawilam artykul o niej w odpowiedzi do Krokodylka - to bylo z telefonu no i jest po hiszpansku, zaraz postaram sie to strescic po polsku - to znaczy rodowod tej dziewczynki poczawszy od dziadkow.
Zapomniałbym, związek Czarnych Gwelfów, to zupełnie coś innego, a zakon iluminatów w 1 maja 1776 założył w Bawarii, niejaki Adam Weishaupt i trwał do 1785, A więc jakie Średniowiecze?
Dalsze istnienie iluminatów, to już nie tylko teoria spiskowa pełna nie trzymających się kupy wymysłów, ale teoria płaskiej ziemi.
Teoria o płaskiej ziemi jest tak nieprawdopodobna w porównaniu do tego co pisałem w tym temacie, jak Real Madryt jest mocniejszy od jakiejś polskiej drużyny 6 ligi gdy ktoś to porównuję do czegokolwiek co pisze na pytamy , uważam to za obrażanie.
I brawo Trump!
O to by chodziło gdyby,jak sądzę,nie bylo juz za pózno.Nie dość ze nikogo normalnego wokół to jeszcze te dwa monstra,uchodzące za"rodziców"
Przegięcie?
jak sie chce psa uderzyc to kij sie zawsze znajdzie.
tylko czekac jak Jedraszewski zacznie o szwedzkiej zarazie w postaci opetanej dziewczynki na kazaniach nawijac.
No tak źle jej patrzy z oczu. To omen. Zielona zaraza na usługach lewackiego lobby.
Teorii na temat dziewczyny ciąg dalszy
Boże toż to jakiś demon jest. Nieśmiertelna. Albo kosmitka. Chce uczynić świat zielony, wolny od postępu.
przeciez takich osob w tym typie urody na swiecie sa setki.
jesli zalozyc, ze jej zachowanie ma podloze genetyczne (nie wiem, w koncu to tajemnica lekarska) to tym bardziej - w koncu nie obrazajac osob dotknietych trisomia czyli choroba Downa - ich rysy tez sa bardzo zblizone.
Ona ma aspergera.
Ale fakt, uroda dośc pospolita. Tylko to spojrzenie jakieś niepokojące. To będzie jakiś duch.
Jak popatrzyłem wstecz na wykaz osób, które ten tytuł zdobyły, to w “doborowym” towarzystwie się znalazła.
Podobieństwa zdarzają się nierzadko wśród współczesnych sobie ludzi. Osobiście w Berlinie spotkałem kobietę niesamowicie podobną do mojej żony w 2 lata po jej śmierci. To co dopiero na przestrzeni wieków? W 7 i 8 klasie przyjaźniłem się z chłopakiem bardziej do mnie podobnym, niż mój brat. Wzrost, sylwetka, kolor włosów i rysy twarzy, karnacja.
Kto nas nie znał brał nas za braci bliźniaków. Wszyscy nas mylili. Mało tego, w ogólniaku doszedł trzeci do nas podobny, ale już nie tak mocno. Jednak z wyglądu mógł być naszym “bratem”. Mówiono o nas, trzej muszkieterowie.
Oglądnąłem w swym życiu mnóstwo fotografii z końca XIX wieku, ta przedstawiona tutaj na taką, zupełnie nie wygląda.
I tak sobie podróżuje…
Kpiny w zywe oczy.
Ja bym ja czyms takim wyslala
https://amp.businessinsider.com/images/56d0b3536e97c629008ba07c-1136-852.jpg
Ciekawa jestem jak szybko ta banka peknie?