Czlowiek Roku 2025? Wg WP?

Cytujac Moliera? Sam tego chciałeś Grzegorzu Dyndało..

Żaden polityk się nie nadaje

To bardzo źle rokuje na przyszlosc.

1 polubienie

Ja to sie usmialam, bo jakby Nawrocki przeszedl taki trening jaki ma “nasz kosmonauta” to by go dostarczyli w pieluchomajtkach i zoladkiem w pięcie.
:wink::melting_face:
“Osiągnięć naukowych” porownywac nie bede.

1 polubienie

Choć pojecie mam na ten temat znacznie mniejsze niż ze 30 lat temu, bez wahania stawiam na Sławosza.Czlowiek niezwykły,w pełni zasługuje na takie właśnie miano.
Iga także bo to dziewczyna o złotym sercu.
Oczywiście Owsiak ale to raczej za całokształt.
Reszta,na czele z politykami, to jakieś nieporozumienie… :face_with_raised_eyebrow:

2 polubienia

Cóż takiego może w tej zabawie zle rokować? :thinking:
Mimo iż mam o Nawrockim jak dotąd,względnie pozytywne zdanie [przynajmniej na tle tej niedojdy,poprzednika] uważam że jedynym negatywnym zjawiskiem jest mieszanie do tej zabawy kasty polityków która chyba jako jedyna,nie zasługuje nawet na wspomnienie…
Ale czego innego się w Polsce spodziewać… :roll_eyes: Nawet jak trafi się ktoś normalny to zaraz go “weryfikują” rozmaici samozwańczy “strażnicy rewolucji” by wyłapać coś “kompromitującego”.Strażnicy cnoty,psia krew!
Agnieszka Radwańska mogłaby książkę napisać właśnie o tym… :angry:

1 polubienie

Do Nawrockiego to mnie nie przekonasz.
Nie musisz. Zdaje sie kazde z nas ma swoje argumenty i poczekajmy co z tego wyrosnie?

Ale mam wrazenie, ze Kaczynski tym razem w wyborze marionetki się pomylił. I to by mnie cieszyło :cat_face:
W porownaniu z Budyniem? Nie wiadomo jakby to bylo, gdyby wtedy PiS byl w opozycji? Jakie tajemne moce drzemią w Andżeju?:laughing::laughing::laughing:

P.s. cyklon Franciszek pustoszy Wyspy Kanaryjskie.
Poszukaj w necie. To nie zawsze raj zimą.

1 polubienie

Na razie załamujesz mnie tym że z całej mojej wypowiedzi wydobywasz niemal jedynie politykę której w tym wątku być nie powinno..
Czy na serio,nie da sie już o niczym innym rozmawiać?
W Polsce 3/4 kraju zdaje się,pokryte jest śniegiem a niektóre lotniska po prostu stoją…
Na Kanarach zimą,zawsze zaczynałem pod koniec stycznia.Okres świąteczny,o ile praca nie ingeruje,to Polska.Lub lokalnie,Stevenage.
I tego nie zamierzam zmieniać.Po prostu po paru doświadczeniach dochodzę do wniosku że nie warto…

Wydobylam politykę. Bo to ostatnio jakas plaga się zrobiła. Może trochę słońca i mrozu zadziala na nia jak na roztocza w zleżalej poscieli?
Ale fakt, bawienie sie w takie wybory?
Moja jedynka jest kosmonauta Sławosz, 2 to Iga.
A politycy? mogą isc jak to pierwszy marszalek mawiał? kury szczać prowadzać

1 polubienie

Jeszcze kilka takich wpisów jakie znajduję na fejsie a będę głosował na Leszka Millera,w tym rankingu.Na miejsce 3 bo dwa pierwsze są poza konkurencją.

1 polubienie