Czy 3 wielkie gałki lodów na śniadanie, były dobrym wyborem?

Patisony to dobre w occie.

2 polubienia

PATI-SON czyli syn Patrycji…?
To jest JADALNE?
:wink:
A patisona tutaj nie ma…

:innocent: :rofl:

6 polubień

Nie lubię niczego co jest w occie.
Patison jest twardszy od cukini, lepiej się nadaje do tych potraw i przetworów. Kilka lat temu mąż zrobił w jakiejś zalewie z musztardą i olejem. Dobre to było.

2 polubienia

Ja za dużo konserw z octem też zjesc nie moge. Ale odrobine do smaku to lubię.

2 polubienia

Jak nie będę miała co jeść, to i pieczarki w occie otworzę :wink:

1 polubienie

A tego akurat nie lubie…

1 polubienie

Ja pier…jeszcze nie widzialem nikogo,nawet w Anglii,kto by odżywial sie tak idiotycznie jak Ty.Jak bedziesz ważyć 130 to załóż jakiś wątek.
No chyba ze sobie jaja robisz,"badając"sklonności do grzecznego lawirowania komentujących?

A to znaczy, że do gara ( talerza) wszystkim zaglądasz? To bardzo nieładny zwyczaj.
Ja za to za fasolką na śniadanie nie przepadam , żeby po tym pierdzieć cały dzień :smiley: nie mówiąc już o bączkach we własnej sypialni i spaniu we własnym smrodzie, bo przecież zakorkować nie idzie zwieraczy :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Nigdzie nie zaglądam.Sama sie obnosisz z tymi wyglupami.No to zbieraj zniwo.
A o fasoli wiesz tyle co piszą pewnie w “gazetach” z programem telewizyjnym na tydzien.
Dobra…Idz sobie poczytaj tych co Ci bedą klaskać.Widac po to piszesz.

Nie rozumiem, fasolkę po bretonsku obrazac?
Dobrze przyprawiona z majerankiem jeszcze nikomu nie zaszkodzi.

1 polubienie

@humoreska Cukinia jest super. Można zrobić też leczo. Chude z mięsem np. z kurczaka albo jeszcze wegańskie z papryką. Dużo przepisów na cukinię fajnych.

1 polubienie

To nie są wygłupy, to prawda…
Temat zapodany był dla ‘relaksu’, ( jak każdy tego rodzaju) nie potrzebuje pouczeń… umoralnień… w tematach żywnościowych, bo że śmieciowo jem- to wiem. Każdy to widzi…
A od zwykłej fasoli to ja akurat wolę Jasia Fasolę, ale kto co lubi… :upside_down_face:

2 polubienia

Ja na surowo jem też ze skórką, kupiłam chyba 8 ogromnych cukiń niedawno i codziennie je też smażę w podany wyżej przez siebie sposób, bo taka dobra… z kurczakiem też ok. Mało jestem otwarta na nowości kulinarne… na łatwiznę idę…

1 polubienie

Pat i SONY są dobre na kalambur :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Poproś męża o przepis i wrzuć mi na priv.Proszę!

2 polubienia

Loda na śniadanie tak, ale gałki lodów niekoniecznie. :rofl: :rofl:

2 polubienia

Mówisz i masz… dwie gały…

Wyszły Ci gały ? :rofl: :rofl: :rofl:

2 polubienia

Ale gały…!!! :shushing_face: :grinning:

Moje gały już nie raz widziały takie gały… :innocent:

3 polubienia

Myślę, że obiadu już nie tknie… :rofl:

3 polubienia

ffff