Czy blogerka i kandydatka PO do sejmu obraziła Polaków?

Duzo nie brakuje w tej chwili. Bydło w oborze miewa więcej kultury niż niejeden obecny posel, ze o jego wyborcach nie wspmne.

2 polubienia

Ja jestem na ten przykład wegetarianinem… i już na tym portalu zacnym czytałem że jestem idiotą :stuck_out_tongue_winking_eye:

A ja myślę, że nie ma drugiego tak patetycznego i obrażalskiego narodu… Wszystko, wszystkich tu obraża. PKP mówisz: Porażka, k…, porażka… i zaraz też ktoś powie że to cios w symbol państwa, bo od zarania dziejów Chrobry koleją jeździł.
Czasem wypadałoby się zastanowić czy każdy kto zechce, może obrazić i znieważyć to państwo? Bo mnie się zdaje, ze na taki przywilej to sobie trzeba zasłużyć :wink:

1 polubienie

Idiotą? Że mięsa nie jesz?
Zresztą, statystycznie wśród mięsożernych jest więcej idiotów. :blush:

3 polubienia

I świń zresztą :stuck_out_tongue_winking_eye: Tak wychodzi, że czasem świnia je świninę… i świńskie ma myśli :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Czasem.

1 polubienie

Zgadzam sie.Sam bym to zrobil z najwieksza przyjemnoscią.

1 polubienie

Jaką emeryturę? Trzynastą a może i czternastą niedługo. Na zapas na pewno bym sie nie martwił @gra, inni tak żyją i sobie chwalą to czemu niby nie ja?:rofl:

1 polubienie

Ja tak nie potrafię. Nie potrafię żyć z dnia na dzień, nie myśląc co będzie jutro, czyli “jakoś to będzie”.

1 polubienie

Pietnastą i szesnastą też obiecają. Dziś pół Polski ciężko pracuje na pensje 4-5 tysięcy. Pracują żeby mieć trochę lepiej. Zaraz pis uchwali pensję minimalną w tej wysokości i okaże się że większość robi za 5 tysięcy. Super? Niekoniecznie, bo ta pensja będzie na pewno z wyższych cen. Ergo: starczy na przeżycie ledwie.
Problem w tym że 5 tysięcy rozumie każdy… a realna siła nabywcza to dla większości abstrakcja…

4 polubienia

Dokładnie tak @anon86894402! Patos i nadęta ideologia jest u nas traktowana jako “najświętsze wartości”. Kościół, księża? Nie wolno złego słowa powiedzieć! Powstania narodowe? Najważniejsze są te przegrane, o zwycięskich nie warto nawet wspominać. Największy wróg Polski? Mroczna ideologia gender i LGBT, bo Polacy przestana byc sobą!
ITP, ITD, zero luzu, zero autoironii. Nudny naród, panie!

3 polubienia

No właśnie. Dlaczego tak mało się mówi o Powstaniu Wielkopolskim?

2 polubienia

@gra - 90% Polaków powie: “YYYyyyyy, jakie powstanie wielkopolskie? Było takie, serio? Kiedy?”

6 polubień

Bo to wzorcowo schrzanione powstanie: Się skrzyknęli, bez wielkich polityków, bez setek tysięcy zabitych, bez ruin…i do tego wygrali… dwa takie powstania…
a teraz głosują na opozycję jeszcze :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 polubień

Przeciez JUZ zarabialismy miliony…

2 polubienia

Podobnie ze Slaskim…

A co mają uczestnicy tego powstania do polityki? Dlaczego niby głosują na opozycję? Nawet tutaj opozycja robi jakieś podziały?

Przemysl kontekst!

1 polubienie

Niestety!

Gdzie? Za co?

1 polubienie