Bez szukania w googlach.
Powiem tylko że w sieci zawrzało a sam Trzaskowski filmik usunął ze swojego konta
Czytalam, ze Trzaskowski i pies lenie, a żona przy garach.
A komu cos do tego? Ja tez nie lubie jak mi sie ktos po kuchni pod nogami plącze.
No chyba, ze w zboznym celu- uzupelnic poziom piwa lub wina w naczynku.
Niestety za późno, zdążyłam już przeczytać o tym.
Ani mnie to zìebi ani parzy. Tu za to uwidacznia się tym niby wrzeniem w sieci nasza cecha narodowa, marudzenie do usra…j potęgi… o byle co.
Dokladnie.Wlasnie to chciałem napisać…
@benasek @Devil @collins02 , bo kogos z tym pseudofeminizmem nieźle porąbało.
Partnerstwo to nie konieczność jedzenia przypalonej brei, bo mąż, antytalent kulinarny, ma obowiazkowy dyzur w kuchni. Z rozdzielnika…
To taki przykład.
Nawygłupiać na państwowym cycu to się każdy potrafi jak ma pieniądze. Tyle, że od kwietnia normalnemu człowiekowi będzie trudniej żyć, bo ceny
Jak ta bogini hinduska…
Nic mi nie podpadło i pewnie dla większości rodaków też nie.Natomiast jest kampania i stąd takie nerwowe ruchy u zainteresowanych.Osobiście nie przepadam za tym panem(,choć nic mi nie zrobił) ale dziś jestem przekonany,że nie pomyliłem się w ocenie.Nie chcę rozwodzić się na ten temat ,napiszę tylko jedno zdanie.On ma być prezydentem Polski? Z tak frywolnym zachowaniem i zmiennością podyktowaną stratą lub zyskiem medialnym?Krótkie spodenki i do piaskownicy.Dwa zdania .Dodam trzecie .Wytwór medialny ale i też odp. na odzew tego chwiejnego i infantylnego w poglądach społeczeństwa.