Czy cycki rosną na starość?

Dziś rano wygrzebałam w szufladzie fajny stanik, który kupiłam 5 lat temu w Tesco i okazał się wtedy za duży ( kupiłam bez mierzenia) - dziś wkładam a tu pasuje w miskach jak ulał :stuck_out_tongue:

Doświadczyliście kiedyś podobnego cudu ? :smiley:

1 polubienie

Bo tyjesz po tym śmieciowym żarciu.

1 polubienie

Niestety jak tyje, to mi nigdy w cycki to nie szło. :unamused:

1 polubienie

Cycki rosną z wiekiem a na starość ulegają grawitacji.

4 polubienia

Mojej żonie po drugim dziecku piersi urosły i to znacznie. I tak już zostało.

1 polubienie

O ! miałam koleżankę płaską jak deska, i miała kompleksy z tego powodu zawsze do czasu urodzenia dziecka ok. 25 lat? i ma teraz takie ładne, krągłe i duże - nie jakieś pomarszczone zwisy… ( ma takie w sam raz dla zwrócenia męskiej uwagi - ciut za duże… a chudzinka z niej…).

2 polubienia

Nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem :joy::joy: Nie panikuj - okres Ci się zbliża :sweat_smile:

2 polubienia

Po drugim dziecku? dziwne co nie? że nie po pierwszym… ta moja koleżanka ma dwójkę… możliwe, że jej po drugim urosły …? nie pytałam :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Tak było z moją małżonką. Nie była dechą, ale nie miała dużych piersi. Po drugim porodzie wzięły i urosły ok 70- 80% i stały się proporcjonalne do reszty.

Właśnei jestem po

lodach:D
i co ciekawe już nie trwa 5 dni ino coraz krócej, zanika mi:P Spieszmy się rodzić dzieci :stuck_out_tongue: menopauza zaniedługo? :roll_eyes: :grimacing: :joy: :heart_eyes: :sleepy:

2 polubienia

Piers to w dużym stoniu tkanka tluszczowa. Czesto zdarza sie, ze przybywa w biuscie szybciej niz w biodrach

3 polubienia

Znam takie kobiety - mi w cycki nie szło nigdy…zawsze tam gdzie nie trzeba… wiadomo.

2 polubienia

Rosną i stają się pełniejsze, jędrniejsze :grin:
Małolaty często takich nie mają :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Może woda w organizmie w 2 fazie cyklu?

1 polubienie

Teraz poszlo

1 polubienie

Nie dałaś stwierdzić tego organoleptycznie kiedyś, nie dałaś teraz, to ciężko stwierdzić :wink:

Obrastają tłuszczem!

1 polubienie

Cycki wyszli na taras, ale wrócą zaraz… :crazy_face:

2 polubienia

Albo się tyje i poszło akurat tam, gdzie trzeba, albo będziesz miała okres i Ci spuchły :wink:
Na starość klapną, przez co mogą się też wydawać większe niż taka bardziej okrągła wersja, ale na tyle stara chyba nie jesteś :slight_smile:
Niektorym też po porodzie i karmieniu już zostają większe piersi na stałe :slight_smile:

2 polubienia

I tu się mylisz @vera223.
Piersi to tkanka tłuszczowa w przewadze, wszystko co zwiotczałe zwisa. Na plaży najlepiej to widać na pośladkach i piersiach. Wiek bez znaczenia.
Ciężarna kobieta nabiera wagi, tworzy się też pokarm, to normalne, że nasze piersi stają się większe.
Po porodzie kiedyś ten pokarm zniknie, a piersiątka opadną. Jeśli nieprawidłowo karmiliśmy lub odsysaliśmy, one bywają także niekształtne.
Uwierz mi na słowo, takie cuda mają już kobiety dwudziestoletnie.
Kolejny przykład.
Kobieta jest szczupła, rozmiar miseczki B. Nagle zmienia się u niej metabolizm, zaczyna tyć, tłuszczy wchodzi wszędzie, nawet w to małe B i w efekcie one stają się pełniejsze, jedrniejsze i podnoszą się.
Info z pierwszej ręki :wink: