Należy cieszyć się z małych rzeczy ![]()
I w tym tkwi caly sekret.
Ciesz6c sie og9lnie zyciem,nie rozpaczac,ze ktos ma wiecej.
Dokładnie tak. Bo ta osoba, może później wszystko stracić
Zadowolony czkowiej i jest zdrowszy i leoiej/latwiej mu sie zyje.
Nie rozpaczam nad tym,ze poruszam sie na wozku inwalidzkim,a ciesze sie,ze z poziomu tego wozka,moge ogladac swiat,z tym wozkiem jade na wczasy,jezdze po okoliczbych gorach.
Bo szczeskiwym trzeba umiec byc i chciec,to wcale nie tak duzo…
A co ma ruszac? Watroba niszczejac nosiciela nie boli.
Ludzie powinni brać z Ciebie przykład ![]()
Nie powiem,ze nie lubie miec,ale nie za wszelka cene,za cene szczescia mojego i mojej rodziny.
Tez popelniam bledy,ale staram sie ich nie powielac.
I jak y nie bylo wypatrywac tych lepszych str9n w kazdej sytuacjil
Czuję się szczęśliwa!
Żyje i chodzę na własnych nogach!
Spełniam marzenia może nie wszystkie, ale większość… Jak nie w pojedynkę to w dwójkę, bądź cała rodzina. Mam tych na których mogę liczyć, jestem tą która dla innych jest oparciem…
Do pełni szczęścia brakuje mi jednego marzenia… Ze usłyszę kiedyś “mamo”
Jestem szczęśliwa, bo czuję się potrzebna ![]()
To mój największy motor.
Khólik ![]()
Ee, nie czuję się.
Ogólnie tak ![]()
Ostatnio nawet interesuję się tematem szczęścia.
A co ![]()
W takich sytuacjach, gdy nie wiem co robić, najczęściej nie robię nic i czekam aż czas zrobi swoje. Prawie zawsze to pomaga.
W jakieś piosence słyszałam tekst, że czas uleczył wiele dusz… I myślę że to prawda.
I tego Ci życzę ![]()
Dziękuję ![]()
Moja droga [wybacz te poufałość]
Z Twoich słów bije tyle entuzjazmu ze az milo czytać…Trzymam za Ciebie kciuki az do bólu.Bądz dobrej mysli bo to pomaga…
Przeszlismy z zoną droge oczekiwania,znacznie dłuzsza niz sie spodziewalismy.Byly łzy,niepewność,znaki zapytania,bezradność…
A dzisiaj wszystko wygląda inaczej…Minelo juz wiele lat i szczegóły sie zacierają…Ale jaka by ta droga nie była,warto ja przejść!
Słowa sa tylko namiastką uczuć…
Zycze Ci jednak,tak po prostu,spelnienia marzeń!
Bardzo mocno dziękuję za tak miłe i pokrzepiajace słowa ![]()
Liczę się z tym, że muszę wybrać swoje zdrowie i dziecka albo sam egoizm i chęć posiadania dziecka mimo przeciwwskazań. Jeśli dostane zielone światło od lekarzy i rehabilitanta to zrobię wszystko żeby bylo zdrowe, i żeby było z nami.
czas leczy rany, ale blizny zostaja…
Tak jestem szczęśliwa. Mam wszystkie kończyny, prawie zdrową rodzine, prace która bardzo lubię, stać mnie na moje pasje. Byłabym nienormalna gdybym nie byla szczęśliwa.