że problem z Robertem Lewandowskim łatwo jest rozwiązać na bazie świadomości, że selekcjoner wybrany do prowadzenia reprezentacji, mógłby nie wystawić żadnej z kilku gwiazd rodzaju R.L., i żadnej z nich nie uczyniłby kapitanem, gdyby mu nie pasowały do koncepcji reprezentacji.
Najpierw taki selekcjoner musi jakas koncepcję mieć ?
Bo jak na razie to molelowy leser.
Pod tym wzgledem to nawet Santosa przebija.
Nie tak dawno pokazał swoje możliwości prowadząc Jagę.. Okonku, dlaczego mi się kategorie przewijają w ograniczonym zakresie?
Opcja dla zasłużonych.
Trzeba zasłużyć, czego nie poczyniłeś.
Trener klubowy, zwlaszcza w czyms co tylko lige przypomina to nie selekcjoner reprezentacji.
A czemu masz klopoty z kategoriami?
Wyloguj sie z forum i ponownie zaloguj.
Przedwczoraj miałem podobnie, ale samo się poprawiło.
Nie będę tu oceniał Probierza jako trenera, ale przytoczę przysłowie, że tak krawiec kraje, jak materii mu staje. Zwłaszcza, że i materia jest kiepskiej jakości. Polscy kopacze dziś nie mają ani umiejętności, ani charakteru. Do tego dochodzą jeszcze działacze, którzy bardziej szkodzą niż pomagają.
A polska liga to beznadzieja.
Surowo ich oceniasz. Zdarza mi się obejrzeć mecz III ligi w Bełchatowie. Chłopaki się starają i zasuwają jak małe odrzutowce. Współczuję im, bo myślą, że zrobią kariery na piłce..
Dzięki. Musiała jakaś pomroczność rzucić mnie się na myślenie..
To pewnie był atak miliardów nieharmonijnych diabłów podskórnych, przez co i myślenie zawodzi. Mnie też atakują niepomiernie.
Po Nawałce żaden trener nie był dobry. To klątwa
Bitwa wygrana. Problem pozostał.