Czy dlatego cała reszta milionów harmonijnych gatunków stworzeń

nie szczepi się przeciw zmyślonej pandemii COVID-19, bo w ich naturze nie leży oszukiwanie i szkodzenie innym harmonijnym gatunkom?

• Tak
  • Nie
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie nt. temat

0 głosujących

To proste.

To tak samo, jak cała reszta milionów harmonijnych gatunków stworzeń nie siedzi kazdego dnia przy kompie i nie zadaje bezsensownych pytań …

5 polubień

Cała reszta milionów harmonijnych gatunków stworzeń nie ma zielonego pojęcia o jakimś covid 19…

4 polubienia

A widziałeś człowieka który szczepi się przeciw nosówce?

1 polubienie

2 polubienia

A inni Ci zaraz powiedzą ze to propaganda bo inni zyją.
Tez byli przeciw.
Coorestvo ludzkie…
Zamiast sie cieszyc ze zyją,cieszą sie ze mogą Ci dosrać…
A moze to jest to permanentnie polskie widzenie? :thinking:

2 polubienia

Spać idźcie. Ja idę…muszę zaplanować dojazd z przesiadką. Ech…najeżdżę się aż mi niedobrze.:frowning: Dobranoc. :slight_smile: Pomyślę o tym jutro…

Od 2 lat stykam się z problemem pandemii każdego dnia. Robię codziennie testy, poddaję ludzi kwarantannie, wysyłam próbki do laboratorium. Dodatkowo moja dziewczyna pracuje w jednej z większych klinik w Berlinie (Wielka sieć na całą Europę). W jej klinice leżą pacjenci z covidem i są robione na nich badania. Zna profesorów i pozostałych lekarzy, którzy są w pewnym stopniu od niej zależni z racji funkcji. Częstym tematem jest oczywiście pandemia. Część z nich już nie ma siły dyskutować i przekonywać niedowiarków, bo to nie ma sensu.
Na ich oddziale covidowym stosunek zaszczepionych do niezaszczepionych wynosi ok 1:9. I tak już od początku działania szczepionek.

Potrzeba innego przykładu? 1:9 Jakim trzeba być durniem, by nie umieć wyciągnąć z tego wniosków!

Mnie zastanawia fakt, czemu ludzie są aż tacy głupi i jeszcze tą głupotę propagują!

Na pewno świat lekarski się zmówił, wszedł w układ z koncernami farmaceutycznymi i robią kasę!

Bossche …

2 polubienia

Wyczerpales temat i nie zamierzam tu juz sie mądrzyć…
Ale pamietam jak w kwestii szczepionek,gadalo sie za komuny…Nikt,żaden mi znany lub obcy dureń,nigdy ich nie podważał…
Nie bylo inetrnetu i tego wentyla dla…Zostawmy to.Ot,cala chyba roznica.
Zawsze jedną z tych odpowiedzi jest ZMOWA.Wrażych sił,czarnej magii,diabelstwa lub tych co tymi"argumentami" rzucają jak koopą goovna.
Edit…
Bo chcą być ważni.Chcą mieć rację…Chcą sie wykazać swoim “ja anie coorva,ty”
Ten tepy upór,juz dawno wykroczyl poza granice jakichkolwiek racji.
To po prostu prymitywna i złośliwa natura"garbusa" ktory nigdy nie bedzie szybki jak Carl Lewis…

1 polubienie

Jakim trzeba być durniem, lub zainteresowanym kursem akcji koncernów farmakologicznych, by wierzyć tym koncernom we wszystkie wyniki ich badań, o których napiszą, Dodatkowo zmyślona pandemia wiadomonacyjnej proweniencji, w miarę skutecznie eliminuje konkurencję do rządzenia światem ze strony innych nacji.

Brytyjski premier BoJo, na początku tej rzekomej pandemii też się z niej naśmiewał i podważał realność zagrożenia z jej strony, po czym zmieniłł swoje opinie o niej o 180 st, a przecież każdy myślący rozumiałby, iż BoJo nie prezentował własnych opinii, lecz wiadomonacyjne.

Miał 61 lat. Wielu bez Covidów w tym wieku ma prawo opuścić ten świat., zakładając, że mu w tym opuszczeniu nie pomogli, a bezinteresowni nie byli.

https://www.fakt.pl/wydarzenia/phil-valentine-nie-zyje-koronasceptyk-i-antyszczepionkowiec-zmarl-na-covid-19/phts9p3