Czy dziewczyny mają marzenia, aby zostać królowymi?

Kolejny skok na kase.I to wyjatkowo perfidny.Polska pozbedzie sie obywateli.Ja tych scoorvieli finansowac nie będe.

1 polubienie

Rządzą gamonie, ekonomiczni ignoranci. Podatki nie powinny być dowolne, lecz logiczne, matematyczne. Takim podatkiem jest VAT. Pobiera on się sam, więc najtaniej.

I nieharmonijne :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

@Devil Taaak! Samo sedno!

ciekawe co jeszcze wymysla?
kasy zaczyna brakowac na 500+ a ci juz cos kombinuja z 10% doplat do kredytu hipotecznego “dla mlodych”. czyli tym razem banki i deweloperzy na swoim?

ja tez nie - no chyba, ze w sposob posredni jak czasem ksiazki w empiku kupie :slight_smile:

1 polubienie

Czemu tak kulturalnie? Nie żałuj sobie xd

Mam łagodną naturę, jeśli nie liczyć milionów moich diabłów podskórnych.

1 polubienie

Nie odejdzie …

Kłamie, że chce odejść. Gdy by chciał, to by sobie poszedł.

1 polubienie

:wink: :slightly_smiling_face:

1 polubienie

ma cos z kota. one tez sa “obrazalskie”.
a i tak wracaja,

Królem ludzkości chce zostać a nie potrafi tak prostej rzeczy zrobić. Przestać tu pier…lić.

Właśnie dostałem informację, że nie został nawet zakwalifikowany na rozmowę kwalifikacyjną dla kandydatów na króli.
Następne rozpatrzenie wniosków dopiero za rok …

2 polubienia

przestalby, ale wroci pod innym nickiem

1 polubienie

Nie jest w stanie stąd odejść.

To, że napisał, że odejdzie, kłamał.

to na przyszly rok juz trzech wybrano?
image

1 polubienie

sam sie nie wykasuje…
a wlasciwie to przerobi na anonima - bo jego pytania na forum zostana - szkoda klawiatury.

1 polubienie

Powinien się cieszyć, że Ty masz dobre serce. Gdyby na mnie trafił, ryczałby po nocach i czekał 50 lat na koniec pobytu w sanatorium … Po prostu bym się z nim nie pier…ił.

1 polubienie

a widzisz ja taka szujowata sadystka z dobrego serca jestem, ze tylko pare dni sanatorium…

1 polubienie

On obrażał Ciebie, Ty możesz zrobić z tym co chcesz. Równie dobrze możesz go za to pochwalić i innym nic do tego. Ja jednak nie życzę sobie, by mnie obrażał.
Starość jest straszna …

1 polubienie

no niestety obraza wszystkich.
wtedy sanatorium na ochloniecie.

1 polubienie