Kolejny skok na kase.I to wyjatkowo perfidny.Polska pozbedzie sie obywateli.Ja tych scoorvieli finansowac nie będe.
Rządzą gamonie, ekonomiczni ignoranci. Podatki nie powinny być dowolne, lecz logiczne, matematyczne. Takim podatkiem jest VAT. Pobiera on się sam, więc najtaniej.
I nieharmonijne
@Devil Taaak! Samo sedno!
ciekawe co jeszcze wymysla?
kasy zaczyna brakowac na 500+ a ci juz cos kombinuja z 10% doplat do kredytu hipotecznego “dla mlodych”. czyli tym razem banki i deweloperzy na swoim?
ja tez nie - no chyba, ze w sposob posredni jak czasem ksiazki w empiku kupie
Czemu tak kulturalnie? Nie żałuj sobie xd
Mam łagodną naturę, jeśli nie liczyć milionów moich diabłów podskórnych.
Nie odejdzie …
Kłamie, że chce odejść. Gdy by chciał, to by sobie poszedł.
ma cos z kota. one tez sa “obrazalskie”.
a i tak wracaja,
Królem ludzkości chce zostać a nie potrafi tak prostej rzeczy zrobić. Przestać tu pier…lić.
Właśnie dostałem informację, że nie został nawet zakwalifikowany na rozmowę kwalifikacyjną dla kandydatów na króli.
Następne rozpatrzenie wniosków dopiero za rok …
przestalby, ale wroci pod innym nickiem
Nie jest w stanie stąd odejść.
To, że napisał, że odejdzie, kłamał.
to na przyszly rok juz trzech wybrano?
sam sie nie wykasuje…
a wlasciwie to przerobi na anonima - bo jego pytania na forum zostana - szkoda klawiatury.
Powinien się cieszyć, że Ty masz dobre serce. Gdyby na mnie trafił, ryczałby po nocach i czekał 50 lat na koniec pobytu w sanatorium … Po prostu bym się z nim nie pier…ił.
a widzisz ja taka szujowata sadystka z dobrego serca jestem, ze tylko pare dni sanatorium…
On obrażał Ciebie, Ty możesz zrobić z tym co chcesz. Równie dobrze możesz go za to pochwalić i innym nic do tego. Ja jednak nie życzę sobie, by mnie obrażał.
Starość jest straszna …
no niestety obraza wszystkich.
wtedy sanatorium na ochloniecie.