Właśnie dlatego, że obraża inne osoby, nigdy nie będzie poważnie traktowany i to tu widać.
Każdy to sobie może sam ocenić czytając odpowiedzi na jego komentarze. Tak było na starym Pytamy, tak jest i tu, czasem aż przykro czytać.
Oczywiście zdaję sobie sprawę z polityki trolla:
“Nie mam nic mądrego do powiedzenia, napiszę głupotę, niech się żrą”
Reaguję przede wszystkim wtedy, gdy te jego głupoty mogą zaszkodzić innej osobie. Pozostałe jego idiotyzmy najczęściej mam gdzieś: Świata nie zmienię, z kota psa nie zrobię …
No więc poproś tę swoją @okonek, aby usunęła stąd moje konto. Chcę tego, ale wy widocznie nie chcecie, abym stąd odszedł.
Myślę, że jeżeli już, to królewnami
Wiele z nich chce zostać kurewnami…
Mają nieporównanie trudniejsze życie od facetów, więc nie jest im łatwo iść przez patologiczne ludzkie życie.
podaj przykłady i fakty
Choćby piersi przeszkadzające w szybkim bieganiu. Comiesięczne miesiączki, wiele kobiet ciężko, boleśnie je przeżywa. Ciąże to kolejne trudne czasy z burzami hormonalnymi. Porody nie dość że bolesne, to jeszcze ryzykowne dla życia. Potem kolejne burze hormonalne z tytułu menopauzy.
nie każda kobieta ma duże piersi. Miesiączki różnie kobiety je przechodzą.Czy każda kobieta była w ciąży? Menopauza bywa i nie.
Wybierając przed urodzeniem swe nieporównanie trudniejsze życie kobiety, dowiodły swej odwagi, swego bohaterstwa. Zasługują na nieporównanie większy szacun od facetów, mających nieporównanie łatwiejsze, wygodniejsze życie.
To fakt, że mogłyby z tych wsuwów międzynożnych zrezygnować, ale co mają zrobić, jak faceci tak je podchodzą, aby tylko im dały powsuwać, powtryskiwać, poorgazmować… Obiecują, jacy to będą wspaniali, jakie zycie z nimi bajeczne.
@harmonik Ale Ty nasz wyobraźnię. Wszystko jest w Internecie - nie trzeba się stresować.
Nie daje ci spokoju ten harmonik… A śni ci się też?
Nie przesadzaj, raczej widze dazenia do monogamii - utrzymankami raczej.