Bo badam zwyczaje patologicznych kłamców a to forum to eldorado dla badaczy tego zagadnienia
Jakiś czas temu wymyśliłem wiersz prozą utrzymany w konwencji podhalańsko mongolskiej:
Dyć baron gado "beeeeeeeeeeee" zaś łowiecki godoją “błeeeeeeeeeeee”
Podobo siem?
Ze sksypeckami brzmi troszku inoczej
Ukłądałem to dzieło godzinami aby nie cierpieć katuszy odrzucenia przez społeczność ogłoszonej przez @okonek
Ale to fajnie, że macie tu demokracje
Jesteś na jak najlepszej drodze, by osiągnąć z góry założone cele. Tak trzymać!
Tylko zastanawia mnie ten synonim społeczności
Nigdy nie słyszałem żeby na demokracje i społeczność mówić @okonekAle w sumie jestem człekiem prostym i niewykształconym to moge nie być na bierząco z osiągnięciami w dziedzinach takich jak wolność słowa i prawa człowieka
No akurat ciebie to sie nie boje bo możesz co najwyżej strzelić z ucha do “społeczności”
Podobno w kibucach mieli podobne zwyczaje i proszę jak wyszli na swoje
Moim celem nie jest wzbudzanie strachu w kimkolwiek.
To dobrze, że masz realistyczne cele
wielu ludzi traktuje mnie jako zydowke
z miasta Lodzi kot pochodzi - negocjujesz?
Twoje cele również są realne. Z tym że Ty masz szanse swoje osiągnąć lada chwila.
Nie dzięki miałem ostatnio do czynienia z kimś pochodzenia żydowskiego i mówił prawde tylko jak sie pomylił
I zasadniczo nawet by mi to nie przeszkadzało gdyby nie fakt, że chciał mnie jepnąc na kase.
Ostatecznie ja jego jepłem co jakby powinno wam dać do myślenia w kwestii strategii
kwestia kasy to trzeba zostac konserwatywnym anglikem
zlotem i pozłotka zie nie najesz
ale zloto jest katalizatorem
Ale tak sobie myślę, że on i waran z komodo stanowiliby idealną parę.
Gościu urodziwy, panny obcinają mu paznokcie u nóg z miłości wynoszą dla niego wódkie ze sklepów, w których pracują jako ekspedientki.
Pewnie byłby w stanie wmówić samemu sobie, że jest wikingiem nawet
witaj w klubie
Ty okonek nie chcesz go poznać może?
Byłbym z nim przyjechał jako z kolegom na randke z tobą.
Zasponsorowałbym bym wszystkim kolacje i kawe a potem poszlibyście sie p i e r d o l i c w kiblu
Chcesz do niego numer?
Za darmo