Czy jako zbanowany wygnaniec przywrócony na łono społeczności mogę w dalszym ciągu liczyć na wrogość ze strony moderacji a co za tym idzie waszej?

To może chociaż ci paznokcie obciąć?
Tak bez zobowiązań…

W ramach resocjalizacji…?

Dla dobra przyszłych pokoleń i utrzymania wysokiego standardu dobroci genów?

To se sama obcinej…

O ja niegodzien aby obgryzać pazury okonkowi proch marny puch czarny polak mały orzeł biały palec w pile badąg w ile…

1 polubienie

@sprd.ei.man

Ile ty masz lat?
Ufam, że wystarczająco, by stać cię było na zakup akwarium i kilku rybek, abyś mógł monologować z nimi do woli, klawiatury nie niszcząc.
:fish: :fish: :fish:

2 polubienia

Rybki mi nic nie zrobiły nie będę ich męczył

Natomiast ty zirael aż sie prosisz o to aby w ramach przywracania ci człowieczeństwa ukraść ci pare złotych

Jesteś typowym frajerem bez grosza lansującym się bryką wziętą na raty?

silnik V12/6, silnik termojądrowy na gaz, abs, ac, abw, cbś, usb, hpv, poduszki powietrzne, kierownica z motorowera?

Komputer podkładowy?

Idziesz na grzyby?
Ze mną?

Nie dość, że cham to jeszcze niegrzeczny

mam wlasne mieszkanie nieobciążone hipoteka
i pedofilka nie jestem :wink:

Okazuje się że na tym forum również rozerwać się można. Komedianci zawitali. I to od razu dwóch ich, chyba że to jeden podwójny.
Na razie udają gadkę góralską i prezentują gadające ADHD. Będą też fikać koziołki, chodzić na rękach i pokazywać babę z brodą?

Bez przesady z tym antysemityzmem.
Zeby ich zaraz od bab wyzywać to już przegięcie

1 polubienie

Ja wiem, że noszą warkoczyki i doprowadzają koty do śmierci na skutek przeciążenia w wyniku ciągłego przekręcania ale wyzywanie od bab to zbyt surowa kara

:smiley: :smiley: :smiley:

Łódź to polskie miasto a nie izraelskie, to że ktoś wział tam w łape od terrorystów za pozwolenie na robienie interesów nie zmienia tego faktu

Więc nawet gdyby przypadało tam pięć kamienic na jednego żyda to i tak będzie to polskie miasto szczególnie jeżeli właściciele nie mają obywatelstwa polskiego i nie chcą odprowadzać podatków.