Czy jest na sali psychiatra?

bo nie wiem jak to zakwalifikować? obsesja, natręctwa, zachowanie kompulsywne czy “małpia złośliwość” ?

3 polubienia

Tym sposobem dorobiła się szybko 5 negatywnych opinii od tego czasu, na Google Map ;D , a ma tylko pięć opinii…

a tego nawet nie sprawdzalam.
gdyby nie to, ze faktycznie odpowiedziec nadawcy na takie listy trzeba to by bylo nawet zabawne.
kobiecinie sie zapomnialo ze jak krol i krolowa to reguly przewiduja iz jest to malzenstwo i zaczela do kazirodzdtwa namawiac?

Jezus? Znam polskiego króla i nic mi nie wiadomo o jakimś Jezusie pfff

2 polubienia

Królowa - matka, jest do tej pory taki tytuł w monarchiach. Ale, że to jest czysty idiotyzm, ta intronizacja, to inna sprawa. Z tego, co wyczytałem z innego źródła w tym temacie, to Episkopat podchodzi do tego z głęboką rezerwą. Ta adwokatka jest wyznawczynią i fanką niejakiego Natanka. I na razie otrzymuje odmowy z samorządów, z wyjątkami.

2 polubienia

Natanek i wszystko jasne :rofl: :joy:
ze istnieje stanowisko krolowa-matka to ja wiem, ale ona chce krolowej nie krolowej matki, poza tym Jezus juz dawno pelnoletni… wiec nawet z regencja byloby trudno.

To wszystko już groteską zalatywa… :grinning:

1 polubienie

zycie jak zwykle przerasta kabaret.

3 polubienia

Choroba psychiczna i średniowiecze.

Humoreską zalatywa. :crazy_face:

1 polubienie

Czytałem, nie do wiary jak religia potrafi ludziom wyprać muzgi (błąd celowy)

3 polubienia

Niestety ja też nie wiem. To chyba jakaś nowa choroba…

Choroba to stara jak świat. Tylko zastanawiałam sie nad jej obecna klasyfikacja.