bo nie wiem jak to zakwalifikować? obsesja, natręctwa, zachowanie kompulsywne czy “małpia złośliwość” ?
Tym sposobem dorobiła się szybko 5 negatywnych opinii od tego czasu, na Google Map ;D , a ma tylko pięć opinii…
a tego nawet nie sprawdzalam.
gdyby nie to, ze faktycznie odpowiedziec nadawcy na takie listy trzeba to by bylo nawet zabawne.
kobiecinie sie zapomnialo ze jak krol i krolowa to reguly przewiduja iz jest to malzenstwo i zaczela do kazirodzdtwa namawiac?
Jezus? Znam polskiego króla i nic mi nie wiadomo o jakimś Jezusie pfff
Królowa - matka, jest do tej pory taki tytuł w monarchiach. Ale, że to jest czysty idiotyzm, ta intronizacja, to inna sprawa. Z tego, co wyczytałem z innego źródła w tym temacie, to Episkopat podchodzi do tego z głęboką rezerwą. Ta adwokatka jest wyznawczynią i fanką niejakiego Natanka. I na razie otrzymuje odmowy z samorządów, z wyjątkami.
Natanek i wszystko jasne
ze istnieje stanowisko krolowa-matka to ja wiem, ale ona chce krolowej nie krolowej matki, poza tym Jezus juz dawno pelnoletni… wiec nawet z regencja byloby trudno.
To wszystko już groteską zalatywa…
zycie jak zwykle przerasta kabaret.
Choroba psychiczna i średniowiecze.
Humoreską zalatywa.
Czytałem, nie do wiary jak religia potrafi ludziom wyprać muzgi (błąd celowy)
Niestety ja też nie wiem. To chyba jakaś nowa choroba…
Choroba to stara jak świat. Tylko zastanawiałam sie nad jej obecna klasyfikacja.