Większy niż Kaczyński w gangu i w czapce z daszkiem???
Rozumiem że można być bezkarnie idiotą…W końcu w każdym kraju i systemie pewnie sie taki znajdzie…
Ale żeby nikt z otoczenia,nikt z tych wszystkich wampirów przyssanych do pisowskiego cycka nie powiedział choć słowa,nie odradził???
A moze to celowe?
Przekaz do poziomu Lepera na chinskim murze,w bialych adidasach z ccc?
Oczom czasem nie wierzę…
Nie wstawiam zdjęcia bo by mi palce zaczęły śmierdzieć…
Zresztą każdy widział…
no przecież to chyba jak Donald Tr.on chce być…widzę aluzję
No ja akurat nie widzialam … leninowka to byla czy bejsbolowka
A nie wiem czy nie byl od Leppera lepszy Duda - w wieczorowych bucikach na Wielkim Murze zimą piruety trenował.
Nie było to moim celem choć przyznaje że ta stylistyczna nędza czasem znajduje wspólny mianownik i rodzi nie lada konsternację…
Kibicowalem Trumpowi,głownie wtedy gdy znalazl sposób na kontakt z Kimem…Niemniej całość to wstyd i przygnebienie.
Czy wieksze niz za poprzednika?
Nie wiem i nie bede więcej mieszał kijem w szambie…
Tę mizerię moralną czasem komentują np.Powstańcy. Warto poczytać przed czym przestrzegają…
A juz sie doszukalam - cos jak ta patriotyczna pelerynka przeciwdeszczowa…
Bejsbolowka…
To jest look prawdziwego Polaka.
Obawiam się że masz rację…
Pamiętam jak prezes niektórych Polaków występował w biało-czerwonej foliowej kapotce przy okazji wypadu w Pieniny. Może to była wycieczka w inne rejony ale na pewno z posłem Suskim. Nie wiem czemu takie rzeczy zostają w pamięci.
Bo Suweren to akceptuje. Taki swoj chlop, brat-lata. Wielu lidziom.sie to.podobq bardziej niz nadete garnitury i lakierki na nogach.
Swój chłop, tu poszczuje tam poszczuje…a jeszcze są korzyści, że ze szczucia się coś w wyborach ugra na natrojach…
Straszy, ze Niemiec nie pozwoli grzybow zbierac w lasach? A ja sie pytam w jakich lasach? Jak PiS wszystko wytnie?
No może jakies dzikie pieczarki na pastwiskach, bo kozlarki to pewnie będą zakazane, jako, ze jast to grzyb zyjacy w mikoryzie z brzozami.
Bo to polski Trump jest.
A reszta chce tylko żreć z koryta
Taaa… Zabroniliby Polakowi grzybobrania. Będzie podziemie grzybiarskie. Lampka czołówka i w las miły bracie!
Jaki las? Przeciez wszystko wytną.
…kogo by tu jeszcze poszczuć panowie? Może Czerwonego Kapturka na wilka albo krasnoludka na grzybki?
To po piwnicach się będzie grzybnie hodowało! Polska jesień bez grzyba?
Mam koleżankę, która hoduje boczniaki. W okresie wysypu robi z nich wszystko. Próbowała nawet piec ciasto. Może i borowik zechce rosnąć w piwniczce.
Poszczuc parę gejów Zwirka i Muchomorka Štaflíkiem i Špagetka.
Co Ty, w czasach świetności Żwirka i Muchomorka nie było gejów. To są przyjaciele.
Boczniaki to nie problem, chyba latwiej hodowac niz pieczarki?
Ciasta to z nich nie probowalam robic, ale francuskie wypieki jak tarta czy quiche z boczniakami sa znakomite.
Jeszcze tylko marynowac nie próbowałam. Tu w kazdym sklepie obok pieczarek.