Troszkę mnie już znacie. Czy wg. was jestem dziwny? Co wam się w moim zachowaniu i stylu pisania podoba a co nie?
Bo ja wiem czy dziwny?
To juz jak ktos ma swoje zdanie to musi byc dziwny?
Moze byc nieharmonijny… , albo harmonijny. Kto to wie?
Każdy człowiek jest inny, więc dla drugiego może wydawać się dziwny. Ja się niczemu ani nikomu nie dziwię.
Podoba mi sie coraz wiecej.Krótko mówiąc,zacząłem Cie lubić
I nawet zaczalem sie kiedys zastanawiac,jak by mi piwo smakowalo w Twoim towarzystwie
Od kiedy odstąpiles w praktyce od tezy ze forum"to jedna wielka beka",zrobilo sie ciekawiej.I nie wiem czy sam sobie zdajesz sprawe z tego ze zacząłeś często dzwigac to forum niemal w pojedynke na wlasnych barkach.Ktos taki widac byl potrzebny i fajnie ze wyczułes to jakos…
Czego nie lubie?Wiesz sam najlepiej Ale ja tez nauczylem sie nie podskakiwac od razu na widok Twoich wpisow.No,moze nie zawsze ale postep jest
Odnosze wrazenie ze toczysz jakas wojne ze soba samym.Nie odpowiadaj jak nie chcesz.Ale jesli jest choć cien prawdy w tym co mowie,myśle ze dobrze trafiłes z wyborem forum.
Dziwny to jak chcesz, możesz być. Lubię dziwnych ludzi.
Lepszy taki, niż dziwaczny lub nie daj Boże zdziwaczały …
U mnie masz zawsze browara lub setę na dzień dobry …
Nie, nie jesteś dziwny.
Jesteś sympatyczny masz poczucie humoru, swoje zdanie i za to Cię lubię.
Tak, ale przynajmniej nie nudny
Ani trochę
@collins02
Takie tez jest moje zdanie i to juz od dawna. Ciesze sie ze tez tak uwazasz
Nie potrafie tego tak trafnie ujac jak ty, ale mysle ze…
@Devil potrafi komentowac i odpowiadac madrze na powazne tematy a jego tematy nieco lzejsze sa zazwyczaj na dosc wysokim poziomie
Bez mizdrzenia sie i wymądrzania
No,nie wiem czy one są lżejsze.Sa moze podawane w lekkostrawnym sosie
To tez jest sztuka.I dlatego slucham teraz Fleetwood Mac a nie Pendereckiego
To mam nadzieję, że byś się nie zdziwił, gdybyś był u mnie.
Tu u sąsiada nadal święta … (Fotka zrobiona przed 15 minutami)
W drodze do Elstree,do pracy pare lat temu,mijalem dom w ktorym,jak sie pózniej okazało,"krismas"trwal okragły rok.Światelka w calym domu i ogrodzie,non stop
Dla mnie jesteś spoko,przede wszystkim jesteś bezpośredni i nie szczypiesz się ze słownictwem,nazywasz rzeczy po imieniu,nie przeszkadza mi to i nie razi. Ciekawa Ciebie jestem na żywo:))
No prosze!A on taki wycofany… Polac trzeba jesli sie inaczej nie da…
Masz różki? A ogon i ratki też masz? Jeśli tak, to oczywiście wśród normalnych człekokształtnych jesteś dziwny.
Jednak Twoje wypowiedzi są zupełnie spoko. To znaczy one nie są spokojne, wprost przeciwnie, ale są w porzo. Są żywiołowe, w miarę agresywne, wielce trafne. No i to co niemniej ważne: kiedy innym brak pomysłów, Ty nigdy nie zawodzisz, zawsze jesteś.
Tak trzymaj. Mnie cieszy jeszcze to żeś rodak, czyli Ślonzok.
Hanysy rządzą!
Dziwnym można być, podobnie jak dziwakiem lub dziwkarzem, no i co z tego. Nie jestem jak obecna władza, która dzieli ludzi na lepszych i gorszych, lewych i prawych, patriotów i gorszy sort itp…
Tacy jak ja dla władzy takiej jak PiS są jak koronawirus. Odizolować i zniszczyć.
Dziwisz sie? Czlowiek sie napracowal, zeby to poinstalowac, to sie musi teraz nacieszyc. Ja choinke najczesciej likwiduje w Ostatki. W tym roku wczesniej. A ludzie dyskoteke na tarasach z girlandek czy innych swiatelek zasilanych fotoogniwami maja caly rok.
Napiszę Ci @okonek w sekrecie, że moja choinka w chacie też nadal stoi … Choć może nie tak okazała jak u innych. Tylko nikomu nie pokazuj …