Czy jestem dziwny?

Troszkę mnie już znacie. Czy wg. was jestem dziwny? Co wam się w moim zachowaniu i stylu pisania podoba a co nie?

:smiling_imp:

6 polubień

Bo ja wiem czy dziwny?
To juz jak ktos ma swoje zdanie to musi byc dziwny?
Moze byc nieharmonijny… :smile:, albo harmonijny. Kto to wie?

8 polubień

Każdy człowiek jest inny, więc dla drugiego może wydawać się dziwny. Ja się niczemu ani nikomu nie dziwię.

4 polubienia

Podoba mi sie coraz wiecej.Krótko mówiąc,zacząłem Cie lubić :smiley:
I nawet zaczalem sie kiedys zastanawiac,jak by mi piwo smakowalo w Twoim towarzystwie :grin:
Od kiedy odstąpiles w praktyce od tezy ze forum"to jedna wielka beka",zrobilo sie ciekawiej.I nie wiem czy sam sobie zdajesz sprawe z tego ze zacząłeś często dzwigac to forum niemal w pojedynke na wlasnych barkach.Ktos taki widac byl potrzebny i fajnie ze wyczułes to jakos…
Czego nie lubie?Wiesz sam najlepiej :slightly_smiling_face:Ale ja tez nauczylem sie nie podskakiwac od razu na widok Twoich wpisow.No,moze nie zawsze ale postep jest :wink:
Odnosze wrazenie ze toczysz jakas wojne ze soba samym.Nie odpowiadaj jak nie chcesz.Ale jesli jest choć cien prawdy w tym co mowie,myśle ze dobrze trafiłes z wyborem forum.

9 polubień

Dziwny to jak chcesz, możesz być. Lubię dziwnych ludzi.

Lepszy taki, niż dziwaczny lub nie daj Boże zdziwaczały …

U mnie masz zawsze browara lub setę na dzień dobry …

9 polubień

Nie, nie jesteś dziwny.
Jesteś sympatyczny masz poczucie humoru, swoje zdanie i za to Cię lubię.

8 polubień

Tak, ale przynajmniej nie nudny :stuck_out_tongue_winking_eye:

6 polubień

Ani trochę

7 polubień

@collins02
Takie tez jest moje zdanie i to juz od dawna. Ciesze sie ze tez tak uwazasz
Nie potrafie tego tak trafnie ujac jak ty, ale mysle ze…
@Devil potrafi komentowac i odpowiadac madrze na powazne tematy a jego tematy nieco lzejsze sa zazwyczaj na dosc wysokim poziomie
Bez mizdrzenia sie i wymądrzania

8 polubień

No,nie wiem czy one są lżejsze.Sa moze podawane w lekkostrawnym sosie :slightly_smiling_face:
To tez jest sztuka.I dlatego slucham teraz Fleetwood Mac a nie Pendereckiego :rofl:

6 polubień

To mam nadzieję, że byś się nie zdziwił, gdybyś był u mnie.
Tu u sąsiada nadal święta … (Fotka zrobiona przed 15 minutami)

GROa

7 polubień

W drodze do Elstree,do pracy pare lat temu,mijalem dom w ktorym,jak sie pózniej okazało,"krismas"trwal okragły rok.Światelka w calym domu i ogrodzie,non stop :slightly_smiling_face:

5 polubień

Dla mnie jesteś spoko,przede wszystkim jesteś bezpośredni i nie szczypiesz się ze słownictwem,nazywasz rzeczy po imieniu,nie przeszkadza mi to i nie razi. Ciekawa Ciebie jestem na żywo:))

7 polubień

No prosze!A on taki wycofany… Polac trzeba jesli sie inaczej nie da… :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Masz różki? A ogon i ratki też masz? Jeśli tak, to oczywiście wśród normalnych człekokształtnych jesteś dziwny.
Jednak Twoje wypowiedzi są zupełnie spoko. To znaczy one nie są spokojne, wprost przeciwnie, ale są w porzo. Są żywiołowe, w miarę agresywne, wielce trafne. No i to co niemniej ważne: kiedy innym brak pomysłów, Ty nigdy nie zawodzisz, zawsze jesteś.
Tak trzymaj. Mnie cieszy jeszcze to żeś rodak, czyli Ślonzok. :grinning:

9 polubień

Hanysy rządzą!

1 polubienie

Dziwnym można być, podobnie jak dziwakiem lub dziwkarzem, no i co z tego. Nie jestem jak obecna władza, która dzieli ludzi na lepszych i gorszych, lewych i prawych, patriotów i gorszy sort itp…

6 polubień

Tacy jak ja dla władzy takiej jak PiS są jak koronawirus. Odizolować i zniszczyć.

7 polubień

Dziwisz sie? Czlowiek sie napracowal, zeby to poinstalowac, to sie musi teraz nacieszyc. Ja choinke najczesciej likwiduje w Ostatki. W tym roku wczesniej. A ludzie dyskoteke na tarasach z girlandek czy innych swiatelek zasilanych fotoogniwami maja caly rok.

2 polubienia

Napiszę Ci @okonek w sekrecie, że moja choinka w chacie też nadal stoi … Choć może nie tak okazała jak u innych. Tylko nikomu nie pokazuj …

cho

4 polubienia