Nie. Jesteś jednym z normalniejszych na pytamy XD
Ubierz pisankami i bedziesz mial caloroczna.
Za pozwoleniem…Guzik prawda.Za dobrze piszesz.Za duzo znakow zapytania stawiasz…
Czytales"Inny świat"?
Hitlerowcy mordowali ale komunisci urabiali na sowieckiego czlowieka.W innej dekadzie juz oni by Ciebie ulepili w imie tego co powiedzial tow.Stalin
Każdy z nas jest tak naprawdę trochę osobliwy…
Na początku jakąś dziwną rezerwę do Ciebie czułam trudną do zdefiniowania - może wynikającą z obserwacji…? Ale szybko sobie mnie zaskarbiłeś I dziwna rzecz, na poprzednim pytamy właściwie byłeś dla mnie raczej “przezroczysty”, natomiast tu stałeś się jednym z ciekawszych, barwnych userów, frontmanów nawet ! No kurczę, czemu ja Cię wcześniej nie odkryłam
Masz swój niesztampowy styl, nie wdajesz się w konflikty (co cenię), jesteś widoczny, wbrew pozorom poukładane w głowie też masz, fajnie się Ciebie czyta, no i bystrzak z Ciebie…
Jednym słowem super, że tu jesteś !
I koniec wazelinki na dziś
mężatka, wiem, że ma długie włosy bo sam pisał, ale co dalej to tajemnica…
Serio?Ma?
Fu…ing hell
No i teraz nie wiem co powiedzieć
Mam do ramion.
185 na 16 cm
Piwne oczka, szczupła sylwetka.
16 cm?
W spoczynku lamusie. A już myślałeś że w chwili uniesienia prawda?
Taa już wierzę… xd
@benasek
Moja troche okazalsza ale tez stoi na oknie w kuchni. Wieczorem przytulniej jak swiatelka swieca
Pokazać?
Nawet murzyny na filmach takich nie mają… No w sumie może mają. Jak mam im zmierzyć
A skąd wiesz? Ja oglądam tylko gołe baby
Zbok!
Nie wiem, ale czy to ważne? Póki co, jesteś najlepszym diabłem, jakiego miałem okazję poznać
Idź w pokoju synu.
Dobrze się składa, bo jestem w pokoju, ale wolę posiedzieć xD
Będąc w pokoju warto żyć w pokoju. Pokój temu pokojowi.
Takie bydle samo się w oczy rzuca