Bosze.
Serbski film o murzynach oglądałeś?
Normalny film miłosny z murzynem i biało kobieta… Jest taka seria nawet chyba XD
Bez komentarza. Taki smark takie filmy ogląda.
Już nie oglądam w sumie… Wuroslem z tego.
Ale Frontieres 2 bys obejrzał prawda?
A jest?
Niestety nie. A szkoda.
dlaczego tak mało jest tak dobrych, mocnych i wciagajacych filmów
Najlepiej nic. Ja stawiam !
Bo ludzie się brzydzą tym.
Będzie się działo. Spokojnie, jestem kulturalny zanim wypiję
Według mnie nie jesteś
I koszulki z piekla rodem nosi…
Wy to jesteście chorzy że takie coś oglądacie Sprawdziłem co to za film i w życiu bym nie obejrzał nawet za pieniądze Chory, popaprany Nie mówiąc o oklepanym motywie grupka ludzi w hacie na odludzi i idiotycznym wątku neo nazistów kanibali że o ocenie nie wspomnę która jest mocno średnia
Bez obrazy…ale nie rozumiem takich ludzi
Ciężko żeby taki film miał średnia ocenę 8/10 jeżeli oceniają go też ludzie z takim zdaniem jak ty… Ale to nie zmienia faktu że dla kogoś jest zajebisty xd
Filmy o Hannibalu mają o wiele wyższe oceny A samo wykonanie jest na wysokim poziomie szczególnie jeżeli chodzi o te stare Oraz przedstawienie treści mimo że jest tam brutalność i wulgarność a tematyka bardzo podobna
Filmy o hannibalu to całkiem inny gatunek.
Nie wiem czy zauwazyles ale ogólnie horrory maja zdecydowanie niższe oceny niż inne gatunki ale to nie znaczy że jakiś horror nie może być/ nazywać się arcydziełem w swoim gatunku… Tak samo same horrory dzielą się na różne grupy, między innymi na slashery i te slashery maja mizerne oceny na takim filmwebie ale ktoś kto lubi taka tematykę, to nie zwraca uwagi na oceny na tego typu portalach i ten film o którym pisał devil jest znakomitym filmem w swoim gatunku ale przecież to nie znaczy że nie wiem że są dużo większe produkcję z ocenami 8/10 i Oskarami które uwielbiam i iwazamje za swoje ulubione… Ja nie oceniam filmów tak ogólnie tylko ze względu na dany gatunek… A już takie skrajne gatunki horrorow tym bardziej… Przecież zresztą podobnie jest w muzyce a zwłaszcza widzę to tutaj i hejt na disco polo itp…
To film gore. Mają swoich fanów. O człowieczeństwie i poświęceniu. Ile wytrzymasz i co zrobisz by przeżyć.
Podobają mi się Twoje odpowiedzi pod postami Harmonika