W sumie, temat chyba poprawny, tylko skąd cytat z innego pytania
cytat, ten pierwszy usunelam, jesli sam nie dajesz rady - az taka szujowata nie jestem.
a prawdopodobnie czytajac poprzednie pytanie niechcacy sie zanaczyl i przeszedl.
Wiedziałam, że @Farang @ihtiel i @collins02 mogą tu się sprawdzić. Pozdrawiam Was
“W dniach,które stają sie coraz krotsze,w Twoich dniach,latach które stają sie coraz krótsze,coraz zimniejsze-To jest światłość twoja”
To jedno z rozważań ksiedza M.Malińskiego.
“Pana zaś Chrystusa miejcie w sercach za Świętego i bądźcie zawsze gotowi do obrony wobec każdego, kto domaga się od was uzasadnienia tej nadziei, która w was jest.” 1 P 3:15
Wizje to ma każdy ćpun.
@anon18020312 Ale zobacz Leonardo też miał różne śmiałe projekty, które w jego czasach byłoby trudno zrealizować…
Niby tak. Ale nie porównujmy tego co Leonardo rysował z harmonikiem.
Niektóre starał się realizować, np, aparaty latające i różne mechanizmy dźwigowe, próbował automatyki, jego umysł wyprzedzał daleko epokę, w której dane było mu żyć. A to co wymyśla harmonik i nam tu serwuje, prawdę mówiąc, wymyślił by każdy z nas i nie traktował tego poważnie.
Ja bym poszedł o krok dalej. Średnio rozgarnięty przedszkolak potrafił by lepiej podeprzeć faktami swój rysunek.
A czego Ty się spodziewasz po tem naszem miszczu?
Pewnie też harmonijna małpa by lepiej sobie poradziła z argumentami które są na nie