Jak by był lotny to by się zapalił. A zapału do pracy u niego nie widać
Na Stańczyka on się nie nadaje z powodu, że Stańczyk był bardzo inteligentny.
To sobie wyobrażasz, @Bingola , że Polacy pójdą spać w swym dorobku życiowym, a rano się obudzą, i po ich dorobku życiowym nie zostanie ślad, natomiast będzie trwała na jego miejscu intensywna budowa HMP? Czy sobie nie powiedzą, że właśnie życie straciło dla nich sens, więc muszą zabić tego szalonego uzurpatora, Harmonika? Tak myślałyby miliony, a by tak nie myślały, muszą utożsamić się z moimi poglądami, musi być wykonana odpowiednia praca organizatorska, agitacyjna.
Na razie jesteśmy na etapie przygotowawczym, dyskusyjnym. To też może być wielkie i niełatwe zadanie, ale ja, jako leń preferujący efektywność, mam swoje (przy zasadniczym wsparciu Istot Równoległych) sposoby, aby unikać nieefektywnych, trudnych działań, na rzecz rozwiązań efektywnych, łatwiejszych.
Widziałem już procesy inwestycyjne największych polskich elektrowni, jak Bełchatowska, Turoszowska, Rybnicka, Jaworznicka, Kozienicka, w Łaziskach i Łagiszy, także inwestycje drogowe naszych czasów. Te inwestycje zajmowały wiele hektarów zgromadzonych sprzętów i materiałów, a po ich zakończeniu, rośnie na tych dawnych placach składowych, żywa trawa. To zrobili ludzie, bo to się da, a Polacy dużo potrafią. To się daje zrobić bez problemu. Ważniejsze jest całościowe ogarnianie procesów.
Na etapie dyskusyjnym się zakończy. I lepiej dla ludzkości. Ale Harmonik czy mnie się wydaje czy chcesz ludzi wywłaszczać?
No przecież! NIe wiesz? Wszystko co ludzie od stuleci zbudowali wewnątrz Baśniowych HMP ulegnie unicestwieniu. Bezpowrotnie!
@Bingola , Piochus. Ja wiem, że moje plany i dążenia są do nietrudnego zrealizowania. Ale HMP (Harrmonijne Miasta Pierścieniowe), to jedna droga przyszłości ludzkości. Mam jeszcze plan B, C, oraz D. Który z nich wybrać, to właśnie nadaje się do ogólnopolskiej i ogólnoludzkiej dyskusji.
Jestem realistą efektywnościowym. Mam zamiar zrealizować swoje dążenia budowy realnego NIEBA na Ziemi dla wszystkich ludzi i stworzeń w sposób najłatwiejszy. Chcę jednak zaprosić do dyskusji nad przyszłością naszego nieharmonijnego, patologicznego gatunku ludzkiego. Myślicie, że tego co tu piszę, nie czytają Wszystkomogące Istoty Równoległe? Mylicie się. A są ich miliardy.
Ooooo plan D będzie najlepszy. D jak Daj sobie spokój
Plan B - Bo Tak!
Plan C - Czyż nie mam racji?
itd…
Nie wierzę, abyś dał głowę, że wolałbyś, abym nie pojawił się na tym forum, bo wtedy oznaczałoby to, że wolisz żyć w wiadomonacyjnym bagnie, a to normalna beznadzieja, podczas gdy masz potencjał, aby nie być głupim.
E E tam z ludzkością
F Focha jebnę bo dostałem bana
H Harmonijne wymysły.
Nie ulotni sie dopoki bedziecie go każdego dnia dowartościowywać"dyskusjami".Od kilku lat sie o tym mówi ale widać,chyba obecny stan rzeczy bardzo “wam” pasuje.
Sam mówię nie karmić trolla a sam go karmię. I wiem że tak nie powinienem ale… Zabawnie jest.
Zabawnie?
Humor narcyzaa,od lat powtarzany niemal dzień w dzień,ze śmiertelną powagą to gorsze od częstochowskich rymów!
Jedyne co z tego sie wykluwa jak ze śmierdzącego jaja,to cykliczne obelgi.
Prędzej sie zaczne śmiać z dowcipów Pietrzaka.
Ale to nie pierwszy i nie ostatni taki przypadek.Kiedyś dokarmiano monstrum które powinno gnić w więzieniu.Wybacz ale nie wypowiem tego nicku.Każdy i tak wie.
Każdy ma swój rozum i zapewne większość dostrzega, że moje poglądy i nauki najwięcej ogarniają, są całościowe, sensowne, logiczne, w dodatku kierujące się dobrem wszystkich, ludzi i stworzeń.
Dlatego napisałam, ze pokolorować wg gustu
Drzwiami wyrzucisz, oknem wroci…
Takie monstra były aż 3.
Bardziej jesteśmy na etapie monologu, którego retoryka jest dokładnie w tym samym miejscu co … strzelam… 7 lat temu.
Dyskusja zakłada argumenty, ale i kontrargumenty, a z tymi szanowny Pan Autorytet sobie średnio radzi sprowadzając adwersarza do poziomu zera i niewiadomonacyjnej, bo nigdy nie określonej szujowatości
@birbant @okonek ratujcie, tekst wpadł nie tam, gdzie powinien. Mówiłem, że nie ogarniam tego nowego forum No, chyba, że dla Was ten układ komentarzy jest czytelny. Dla mnie średnio, ale ok…etap przyzwyczajania się
a gdzie on mial wyladowac?