Czy każda telewizja powinna mieć swojego Sylwestra?

Nie kazda to robi.
Ale jeśli robi za swoje, nic mi do tego.
Lub inaczej…Jeśli ludzie chcą… :roll_eyes: Jakoś coraz mniej mnie to obchodzi.Lata 70-te i tak nie wrócą,sylwestrowe [i nie tylko] filmy są coraz głupsze a oglądanie wiecznych powtórek tez ma swoje granice…
W tym roku wypadł mi dyżur i już siedzę w pracy.
Jak nic się nie wydarzy nieprzewidzianego,obejrze sobie Top of the pops z lat 1970-1980.Na BBC-4 zaczynaja o 22 :innocent:

3 polubienia

Mnie też nic do tego. Ale czy nie było więcej oglądających dobry film niż Marylę w 100 smakach?

1 polubienie

No właśnie chyba nie…
Jest tyle filmów na codzień ze ludzie już nie zwracają na to baczniejszej uwagi.
Inni [jak ja] maja swoje imperium na dvd i są niezależni…
Jeszcze w latach 90-tych,jakis trafiony dobrze film,bywal świętem.Np. było tak gdy TVP pokazała"Co gryzie Gilberta Grape?" a reżyser,Lasse Hallstrom,stal się z dnia na dzień,gwiazda w naszych mediach.
Chciałbym się mylić ale wydaje mi się ze to już nie wróci…
Pewnie znowu poleci jakiś Stallone czy inny Seagall lub Mission Impossible :upside_down_face:

2 polubienia

Prywatne TV to wonoc Tomku w swoim domku. Ale państwowa to wypas za podatki, czyli nasze.
@anon18020312 @collins02
Co prawda na hiszpanskiej panstwowej tez dziś się szykuje wieczor typu wykopaliska archeologiczne…

1 polubienie

tvn miss agent z Sandrą
Polsat tylko disco polo
Puls gliniarz z bervely hills

1 polubienie

Dobrze, że TV ma konkurencje.
Cos tam się zawsze znajdzie. :rofl:

1 polubienie

A na YT leci transmisja z Zakopanego na żywo.
Wykonawcow zza reklam prawie nie widac :wink:

1 polubienie

Po co? reklamy ważniejsze.

1 polubienie

Koszmarek ponoc zaczal sie o 20.00.
Ja teraz przypadkiem trafilam… I zaraz uciekam jak te swistaki i kozice.
Na czeską strone…

I mamy koszmar.Jakby wszystko wszystkich nudziło…Jakby nikomu nie zależało…Bo i po co? I tak się wszyscy nawala a najważniejsze to pozdrowić kogoś lub zdjęcia na instagramie…

2 polubienia

Wlasnie upolowalam paryski koncert Genesis z 1973.
Do wyjscia na imprezke jeszcze poltorej godziny, to niech sobie pogra.

2 polubienia

Właśnie włączyłem TV… Maryla ubiła smak tv

1 polubienie

“Amerykański szef kuchni, który na co dzień obsługuje muzyków, przekazał organizatorowi 56-stronnicową książkę z przepisami na dania, które lubi raper i szczegółowymi wytycznymi, jak je prawidłowo przygotować. Co ciekawe, większość składników udało się kupić w jednym sklepie w Zakopanem”-to otych bohomazach, za występ których płacimy ze swojej krwawicy w podatkach, gdy w Polsce wzrosła liczba samobójstw, nie ma dobrej opieki zastępczej a oświata ledwo zipie w przepełnionych salach :face_with_raised_eyebrow: w oparach tridemii …znają już jedno polskie słowo - “dzięki”

3 polubienia

Tego to Ci zazdroszczę…Popatrzę jeszcze na SKY Arts…Na tym kanale są często pełne koncerty…
Ostatnio Doobie Brothers a dwa miesiące temu,trafilem na The Clash…Jedno i drugie oczywiście wspomnieniowe…

2 polubienia

To na YT, nie ucieknie. Koncerrt Paris Bataclan 1973.

2 polubienia

Jak dobrze czasem być daleko od tego syfu…

3 polubienia

Pojawiła się tv online w której są kanały z całej europy z tego z 15 muzycznych. Tylko mi strasznie tnie.

Beata K.-po wypadku pod wpływem alkoholu, Michał W.-zakażony HPV jak sam wyznał kiedyś, Doda z dorobkiem artystycznym na temat pań lekkich obyczajów. …a w Zakopanem Thomas Anders z zespołu, w którym ten drugi denerwował się, że zmarznie, gdy ludzie w Ukrainie giną oraz Zenek -ojciec syna marnotrawnego i niesfornego. Dobrze, że nie trzeba się zachwycać…

2 polubienia

I pomyskec, ze kiedys to byly tylko alkohol, sex i dragi.
A i śpiewać potrafili…

1 polubienie

Jak to się nazywa?