Czy każda telewizja powinna mieć swojego Sylwestra?

Czy na pewno każda telewizja powinna organizować imprezę za miliony? Nie lepiej by dobry film za tą kasę kupili i wyświetlili?

2 polubienia

Nie wiem. TVpis w każdym razie chyba rekrutuje tą młodzież do pracy nie wiem gdzie, bo piszczą i drą się, jakby nie mieli w życiu zajęć z emisji głosu. Na szczęście nie oglądam tego, ale czasem, gdy mnie dojdzie ten jazgot to żal się robi.

3 polubienia

A byłaś kiedyś na koncercie disco polo? Tam tak mają.

2 polubienia

Ciekawe co serwuje w Sylwestra TV Trwam?

2 polubienia

Trzygodzinne orędzie do narodu Ojca Dyrektora, które ma się zakończyć zbiórka datków OD bezdomnych.

.początek o 23.00.

3 polubienia

A jakie auta w tym roku bezdomni mają?

2 polubienia

Nieistotne. W tym roku szlagierem podarunkowymi są nieruchomości.

3 polubienia

Polowanie na Tuska.

Ale chyba w górach i nadmorskie działki?

1 polubienie

To znaczy taki trend jest
Ale nie imprezy - bo te organizuja samorzady, telewizje najwyżej zapewniają bezposrednia transmisje z wybranych miejsc o 24. - panstwowa z Madrytu, inne wybieraja swoje punkty - w tym roku zdaje sie bedzie w przypadku dużych ogolnokrajowych Granada i Sevilla. Regionalne tez mają jakies wybrane
Ale koncerty noworoczne nagrywane sa z wyprzedzeniem, organizowane w postaci multikoncertu pod dachem.
I retransmisje zaczna sie chyba od 21?
Nie ma takiego szaleństwa i straszenia zwierzatek w parku narodowym.
Zreszta tu nikt by zgody na taki cyrk nie wyrazil.
Ja idę do sąsiadów.
Impreza skladkowa, każdy przynosi cos do jedzenia. Ja faszerowane jajka i rybę po grecku.
Szampan kupiony, winogrona tez oczyszczone i obrane (jest zwyczaj, ze z kazdym uderzeniem zegara trzeba zjesc jenego owocka na szczescie, ja nie mam zamiaru się udlawic, wiec w tym czasie zajmuje sie otwieraniem szampana)
Reszta alkoholu czyli wina z beczulki - raczej nie bedzie mocniejszych - tez zapewnione.
Ogolnie zapowiada sie spokojnie i pozytywnie

3 polubienia

W Polsce są na żywo. I musi być wiele gwiazd z których 90% nie jest gwiazdami ale i tak biorą nieziemską kasę za występ. A dobry film zapewnie by ściągnął większą oglądalność i w przyszłości by przynosił zyski. A tak zarabiają zenki i inne cośki.

3 polubienia

W tym roku to TVPiS dala czadu - Marylka, discopolo i przebrzmiale “gwiazdy” hip hop :rofl::rofl::rofl:

5 polubień

Ale Maryla to już standard. Disco Polo też. Prawdziwych muzyków nie widziałem jeszcze na sylwestrach.

3 polubienia

Nie,w tym roku Marylka wybrała Solorza i będzie zapiewać w Polsacie

4 polubienia

Ale czy my chcemy jej słuchać?

2 polubienia

Dlatego trzeba zdawać sobie sprawę, z kim się człowiek wiąże i jakie są upodobania tej osoby. Bo siłą być zmuszanym pojechać na Sylwester w Zakopanem to by był hardcore :crazy_face: :sunglasses: :face_with_raised_eyebrow:

2 polubienia

Doczytalam, ze Marylka w Polsacie???
Kozidrakowa ja wygryzla?

1 polubienie

Kozidrak dziś marzy o prawie jazdy.

1 polubienie

Roznica niewielka. Polsat to taka przybudowka TVPiS jak kiedys ZSL dla PZPR

1 polubienie

Dziś zapytałem organizatorów rajdu koguta gdzie jadą. Bo wcześniej ich trasa to były zadymy z chlaniem.

1 polubienie