Przestań…Nie moge na to patrzeć…Nigdy gorszej nienawisci nie widzialem niz na jednym filmie o Salem…Potem chyba tylko o Kambodży,z muzyką Oldfielda…Pola śmierci…Ale to juz inny temat…
Obiektywnie patrząc… mnie tez spaliliby na stosie wtedy.
Zapewne…Ale może WTEDY byłabyś inna?
Zasolone powietrze i pyl z Sahary tez…
Ale ja bym nie chciala byc inna
Gdzieś w piwnicy mój tata ma podobny. I jeszcze winyle abby, Queen, deep purple, Scorpions.
Uwielbiam ten film i muzykę Oldfielda…
Niestety historia ludzkiej cywilizacji jest pełna nienawiści i przemocy
Z drugiej strony, ten film powinien być obowiązkowy do obejrzenia, by młodzi ludzie zobaczyli do czego prowadzą utopijne teorie. Z “trzeciej strony” ten film pokazuje jak bezsilna jest ludzkość wobec dyktatury
To jest jeden z niewielu filmów, które bardzo cenię i zrobił na mnie ogromne wrażenie, za każdym razem gdy go oglądam mam łzy w oczach.
To po prostu profesjonalna renowacja
Niektóre piloty są niezastąpione, bo nikt nie produkuje zamienników.
Głowica kiedyś się zużyje z powodu tarcia, pasek kiedyś sparcieje… ale wszystko można zastąpić nowymi zamiennikami.
Dzisiaj tak chlapie sie czerwoną farbą po ekranie ze czasem to juz nie robic wrazenie i nastepuje stępienie.
Ale wtedy ten film wyroznial sie doslownie pod kazdym wzgledem.Przerazającą prawdą historyczną,przy czym warto zdawac sobie sprawe ze to samo daloby sie nakrecić o Chinach bo roznic bylo nie tak wiele…
Pelna zgoda co do obowiązkowości.Tym bardziej ze film jest wystarczjąco współczesny [mam na mysli sposób realizacji] aby wspolczesny widz go zaakceptował.
I bardziej sie tego paska obawiam…Wg.moich rachub juz dawno powinien trzasnac…
Ale stozkowa glowica jeszcze rok temu pracowala bezblednie.tzn. w przypadku kaset nagrywanych na niej.Gorzej z kupnymi.No ale te byly kiedys nagrywane na liniach [pracowalem przy tym ongis w firmie Merimpex] .U nas byly to linie Otake…I powiem szczerze ze malo ktora kaseta nadawala sie do sprzedazy…Reklamacji bylo od groma…