Słynny pisarz i filozof określił wojnę na Ukrainie mianem “kryzys”. Czy o gwałcie napisałby “odbycie stosunku”?
“Kryzys ukraiński jest wygodnym wytłumaczeniem dla rusofobii”
Słynny pisarz i filozof określił wojnę na Ukrainie mianem “kryzys”. Czy o gwałcie napisałby “odbycie stosunku”?
Wojna to kryzys
Moze nie tyle glupieja, co im sie głupota pogłębia.
Bombardowania to nie kryzys, to wojna.
Teraz przez Ciebie przestanę go lubić.
Rusofobia???!
Trzeba kazać mu tam pomieszkać przez kilka lat, to mu się odmieni.
Putin jak kazdy dyktator takie nie do konca zrownowazone osobowości przyciaga jak magnes.
No tak, moja wina. Któryś ruski minister też mówił, że te zniszczenia na Ukrainie to wina Ukraińców, bo się bronią…
A co? Moja?
A przecież czyjaś musi być
Ja to ogólnie wrażenie odnoszę, że ludzkość w pewnym momencie przestała mieć problemy, a zaczęła mieć kryzysy.
Bo jest nam wszystkim za dobrze. Mamy cp jeść, gdzie spać, mamy co włożyć na grzbiet i mamy ciepło.
No to musimy to popsuć, żeby się nie nudzić, tylko zająć naprawianiem.
Coelho ma ciekawy zyciorys.
Ciekawa jestem, czy w ogole byl w ZSRR czy Rosji?
Mowy nie ma, skarpetek nie będę cerowac…
Jak w sklepie nie będzie a Ci się podziurawią, to boso będziesz chodziła?
A tak między nami po cichutku: umiesz cerować skarpetki?
Umiem, na “grzybku” tez.
A mam tyle resztek włóczki, ze wydziergam sobie nowe.
Umiesz takie rzeczy???
Hmmm…
Kryzys się zbliża…
A mówiłam Ci już, że jesteś moją ulubioną koleżanką?
Na koronkach klockowych i makramie sie kompletnie nie znam. To znaczy pewnie przy dobrym samouczku cos bym tam wykombinowala.
Ogolnie to manualna jestem, choc opanowanie wszystkich technologii jest fizyczną niemozliwoscia.
A dzieki
Nie rozumiem. Przeciez ten czlowiek znany jest wlasnie z pisania glupot bez sensu XD
I właśnie dlatego go lubiłam!
Był.
Dla mnie to od dawna światowej klasy grafoman, łasy na kasę.
No tak…Mizerny pisarczyk z pretensjami,wypłynął na szerokie wody
Rusofobia…Widać wojna stała sie pretekstem do lansowania głupot powstających jak zwykle za biurkiem oraz wtedy gdy jedynym kontaktem ze światem jest internet
Pięknoduchy idą ręka w rękę z poprawnościami wszelkiej maści.I wtedy kłamstwo to prawda a prawda to kłamstwo.
Własciwie to z tym gwałtem to możliwie najlepszy komentarz.