Czy mnie coś napadło, że wczoraj przez 7,5 godz. ciąłem

na ROD-działce większe gałęzie na mniejsze dla spakowania do worków na śmieci, co mnie się od 20 lat nie zdarzyło wykonać tyle pracy w jednym dniu?

Może zacząłeś młodnieć?

2 polubienia

Raczej jeszcze nie, bo w krzyżu oną pracę poczułem..

2 polubienia

Po prostu Twój organizm czuje, że tego typu ruch jest Ci potrzebny dla zdrowia. Gdyby było inaczej - zmęczyłbyś się po dwóch minutach i zostawił to.

2 polubienia

Młodość w głowie, starość w ciele

2 polubienia

Powiem Ci, @joko, że w DSHN-ie żaden z harmonijnych gatunków raczej tak się nie męczy..

trumna nie sala balowa chociaz galezie potrafia widac takie flow, ze az chce sie je ciac i pakowac.

1 polubienie

Hatmonijnm drzewom rosniecie utrudznialeś? Wcale n Cię nie żal, ze gnaty bolą

2 polubienia

Wiesz, te pionowe gałęzie, tzw. wilki, raczej harmonijnym ptakom się nie podobają.. Nie wiem, dlaczego one tak rosną na drzewach owocowych.

Smutny los spotkał gałęzie drzew, które dźwigały ciężar soczystych owoców :cry:

3 polubienia

Dałeś się podpuścić milionom swoich diabłów podskórnych ingerując negatywnie w DSHN. Ucinałeś na żywca członki żywym stworzeniom, jakimi są niewątpliwie harmonijne drzewa. Wykazałeś się szujowato nieharmonijną nikczemnością, niegodny mikrobie ludzki. Hańba, po trzykroć hańba!!!
DSHN doskonale wie dlaczego każe rosnąć gałęziom do góry, ale jak widać, w nieharmonijnej niegodziwości swojej i niemądrości, dokonałeś gwałtu na jej dziele.

7 polubień

Miękiszon. Nie chcemy miękiszona na Przewodnika Ludzkości.

2 polubienia

Niemniej jako Przewodnik Ludzkości, wg mnie, najlepiej przewodziłbym ludzkości w pożądanym, harmonijnym, nawet rajskim kierunku, aby wszystkim żylo się szczęśliwie, pożytecznie, mądrze.

Może masz niemało racji.