Czy nie lepiej posłuchać moich zaleceń dla ludzkości, niż narażać się na konsekwencje

życia nieharmonijnego, patologicznego i barbarzyńskiego wobec myślących, odczuwających, pragnących żyć i kochać, pożytecznych, harmonijnych stworzeń Doskonałego Systemu Harmonii Natury (DSHN-u)?

Jest możliwe, że żarty nie słuchania mnie się skończyły.

Ludzkość to wirus.

Ha, innych zatkało, nie wiedzą co powiedzieć, bo nie słuchali mnie, woląc zajmować się pie-dółkami. A tu konkretny klops, jak grom z jasnego nieba, realna groźba zagłady nieharmonijnej, patologicznej, barbarzyńskiej ludzkości…

Ciekawe, jak sie tworzy wirusom warunki do mutacji i potem podnosi krzyk, ze jakis SARS czy jak teraz podejrzewaja, ze przeniosly sie z nietoperzy (sa nosicielami podobnych) na jelenie czy inne sarny, ktorych mieso sprzedawano nielegalnie, to sie boje tylko zbiorowej histerii - wybic nietoperze.
A w tym to Chinczycy maja wprawe. Zaglada wrobli spowodowala atak szaranczy i w konsekwencji wielko glod i miliony ofiar w ludziach. A sporo gatunkow nietoperzy odzywia sie owadami.
W tym motylami, ktore sa producentami bardzo zarlocznych gasiennic.

Świat i życie nie miałyby sensu, gdyby takie ludzkie barbarzyństwo było tolerowane na dłuższą metę przez SIŁY WYŻSZE.

@harmonik A pamiętasz wirus Sars? : Sars Klik

@okonek Toż to broń biologiczna, która czmychnęła z laboratorium! Może Harm maczał w tym palce :shushing_face:: on pragnie zagłady nieharmonijnego gatunku ludzkiego/

@okonek Ależ się media cieszą z takich doniesień, (dzięki Harmowi klikalność serwisów informacyjnych wszelkiej maści, bardzo wzrasta), będzie o czym gadać przez następny tydzień: tyle a tyle ofiar, zarażeni w kolejnych krajach, a jakiś ktoś z Chin przyjechał, może i do Polski, wieeeeelkie haloooo.

No Chińczycy niestety mają wprawę w różnych dziwnych akcjach; najpierw każda rodzina chciała mieć syna, więc się dziewczynek pozbywano, a teraz chińscy mężczyźni poszukują żon: chyba je będą importować z innych krajów…

Może raczej pragnie zharmonizowania w sprzeciwie wobec ludzkiego barbarzyństwa…

Stan zdrowotny ludzkości, w tym Chińczyków, od tamtego czasu dalej pogorszył się, m.in. pod wpływem niewłaściwego, nieharmonijnego odżywiania, zbijania gorączek, szkodliwych szczepień.

Nie lepiej.

Mamy wszelkie warunki, aby uczynić realne NIEBO na Ziemi dla wszystkich ludzi i stworzeń, ale w tym celu powinniśmy odejść od błędnego kapitalizmu, na rzecz demokratyczno-ekologiczno-efektywnego socjalizmu non-profit.

@Harm wiesz, że to już jest propaganda?

Albo korzystne zalecanie, zachęta.

Zachęta byłaby bardziej subtelna… Wmawianie ludziom, że są nierozgarnięci do niczego ich nie zachęci. Powinieneś używać bardziej wyrafinowanych metod: z Twoją wiedzą i rozległymi horyzontami takie podejście do sprawy uważam, za “mało sprytne” i niebłyskotliwe.

juz importuja, ale cienko im idzie, bo Chinczycy na ogol emigruja do krajow o wysokim poziomie zycia, a chinska wies? wiadomo…

No przecież w Chinach ruch jest już zamknięty!

Ludzie w ogromnej większości są mega ogłupieni wychowaniem, edukacją, nauką, religiami, co powoduje, że żywoty wszystkich są mega trudne. Nigdy nie mówiłem, że jestem lepszy od innych, że nie zawdzięczam wszystkiego innym, a nie sobie, że nie jestem najgorszy i najbardziej nieodpowiedzialny ze wszystkich, choć mam więcej racji, niż cała ludzka nauka.

@okonek Mogliby przyjąć uchodczynie z Syrii…

choć mam więcej racji, niż cała ludzka nauka. - to niestety jest clou Twoich wypowiedzi…