Czy nie widać od razu, że to dzieło ognia, bytu szybkiej przemiany,

Sam piszesz ROSLINOZERNE ich zoladek innego pozywienia nie trawi
W przeciwienstwie do wszystkozernego czlowieka.

u mnie jest niemiecka kiszona w puszkach lub sloikach
da sie zjesc w surowce. a bigos na niej wychodzi calkiem niezly.
a kiszone ogorki to niestety tylko kupne - choc sa do wyboru ukrainskie i polskie - to jednak wybieram polskie, jak sie nie ma co sie lubi?

1 polubienie

@joko, kobiety mają nieporównanie trudniejsze życie od mężczyzn, więc jak sobie w nim trochę dogodzą takim nieharmonijnym jadłem, to raczej świat się od tego nie zawali, ale mądre one kartofle do jedzenia nie są.

1 polubienie

Czuję ogromną wdzięczność, że postarałeś się jednak zrozumieć moją niepohamowaną chęć do zjadania ziemniaków :blossom:

2 polubienia

Bo kolega @harmonik sam niepomiernie szujowato nieharmonijnem bedąc, ulega swem diabłom podskórnym. Bo z temi diabłami tak jest, że gdy jednego się zwalczy, to na jego miejsce trzy nowe się pojawiają i dlatego niegodna istota ludzka nieharmonijnie wpierdziela kartofle.

2 polubienia

Z temi diabłami to kolego, @birbant jest jeszcze tak, że im silniejszy koń, to mu silniejsze diabły przydzielają, i wtedy mu trudniej, bo słabą chabetę zaraz by wykończyły.

1 polubienie

Naszego kolege to chociaz diably kusza z pozytywnym skutkiem od 70lat.
A reszta to patologia ktora zre co popadnie,zamiast opychac sie slodkimi owocami,zapijac surowa woda i ciagnac za soba brazowy szlak))