Czy powinna być osobna kategoria w sporcie?

No to będą już niezłe jaja…, w damskiem pudle. Coś mnie wydaje się, że męskie mamry opustoszeją… :rofl:

2 polubienia

Ale może niektóre odsiadujące nagle poczują się chłopakami i nastąpi wymiana…?

:joy: :rofl:

2 polubienia

Eee, nie trzeba czuć się kobietą. Szwagier obecnego króla (wówczas zięć poprzedniego) odsiadywał wyrok w damskim pudle.
Ze względów bezpieczeństwa mu tam strefę wydzielono.

1 polubienie

Poważnie? Jakim cudem facet siedział w więzieniu dla kobiet?

Tu jest dość elastyczny system wieziennictwa. :wink:
W zadadzie więźniów szczególnej troski, czyli przestępców podatkowych finansowych i skazanych po raz pierwszy, ale jak sie to określa zdemoralizowanych (wyroki są różne - nawet do kilkudziesieciu lat) nie umieszcza się z “kryminalistami” jak to się określa.
A w tym przypadku po prostu wydzielono część. Kontaktu z kobitkami nie miał. Spacerki indywidualne.

Znałem kiedyś dziewczynę. Mariolka jej na imię dano. Już jej nie znam, bo jej nie ma. Nie, nie umarła. Teraz jest Pan Michał. Z brodą. Ma żonę i dwójkę adoptowanych dzieci.

.czy Mariolka była problemem? :thinking:

A kto tak powiedział?

• jest facetem, a nie uważa się za faceta
  • chce startować z facetami? droga wolna, ale czy teraz im dorówna?

Właśnie jako Mariolka uważał się za MIchała.

To nie są żadne zawody lekkoatletyczne, ani zapasy.

Nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi.

Uważała się za faceta, zrobiła z siebie faceta, jest facetem. W czym problem?

Pisałam o facetach, którzy chcą startować w zawodach jako kobiety. Czyli o czymś zupełnie innym.

1 polubienie

Odroznijmy zwykłe zycie od widowiska czyli sportu.
Starozytni Grecy profilaktycznie kazali zawodnikom startowac nago, a kobiety nie braly w tym udziału i nawet na trybuny/widownię ich nie wpuszczali :wink:

Ups, sorry. Źle zinterpretowałem frazę STARTOWAĆ. Tu chodzi o rywalizację sportową, a nie dorównanie mentalnie innej płci.

1 polubienie

Piszemy o sporcie, kolego :slight_smile: