Tak ale w jego miejsce jest e-spar i o ten mi chodziło. Sorki.
A tak, wlasnie znalazlam, ze maja dostawe do domu.
Spar u mnie jest, ale w stanie szczatkowym.
Każdy słyszy to co chce usłyszeć.
Piwo chcesz?
Mom
No w sumie …
Przypomnałeś mnie mój “poemat” o sumie, co on, ten “poemat” na blogu śp Antykwy jest…
Allan Egdar…,
Prekursor kryminałów, król przyparty do ściany,
munumentalny utwór to jest wierszowany…
No co? Jak Ty zabenaskowałeś rebusikem, to ja odbirbantowałem kalamburkiem…
“Rebusik” nadaje się na rebusik i kalamburek, Narysuj se taksówkie i jak ktoś kartofelki odcedza…
Allana to ja se czytałem jak tylko się zorientowałem, że z literek da się cokolwiek ułożyć. Złoty żuk albo opowiadanie o gościu, co się często w żywego umarlaka zamieniał i sobie skonstruował specjalną trumnę, by nie zostać pogrzebanym żywcem. Tytułu nie pamiętam … Allan u mnie na półce sobie stoi, klasyka …
U mnie taka stała i kurze zbierała. Do przeprowadzki. Z powodu przeprowadzki (a może z okazji) wiele książek zmieniło miejsce pobytu. Nie napiszę, gdzie wylądowały, bo @birbant dostaje białej gorączki jak go o tym informuję.
Ta książka nawet nie wyglądała ładnie. Taka w miarę chuda, kolor beżowo - rudawy, napisy czarne (chyba, bo mogły być złote - nie pamiętam już) i żadnego obrazka.
I w dodatku mam wrażenie, że nie przebrnęłam przez nią.
Nic się nie stało. Edgar już nie żyje, a ja i zapewne birbant nikomu nie powiemy
Jesteśmy dyskretni
Wiedziałam, że na Was można liczyć
Kurna, @benasek główkuję intensywnie i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć tego tytuła o tem niby umrzyku. Wiem, że ojciec to miał i czytałem, oczywiście. A teraz się męczę, jak z pantropą, żeby sobie przypomnieć…
Bo to nie o miłości?
Birbancik, chcesz zobaczyć moje rączki? Lewa pachnie cmentarzem, a prawej, to ja się sama boję.
Dentystów to ja od dziecka się boję…
Dentystka sadystka jedna…
A q q - tu se zajrzyj
Nie zmieniaj tematu, bo ja nie o tym,.
Yyyy… w sumie chyba masz rację. Ale tylko troszeczkę. Danielle Steel panoszy się u mnie niepodzielnie na dwóch półkach
Ale tylko na dwóch!