Czy prawica jest naprawdę taka głupia, że nawet nie rozumie ironii?

Tak ale w jego miejsce jest e-spar i o ten mi chodziło. Sorki.

A tak, wlasnie znalazlam, ze maja dostawe do domu.
Spar u mnie jest, ale w stanie szczatkowym.

1 polubienie

Każdy słyszy to co chce usłyszeć.

2 polubienia

Piwo chcesz?

2 polubienia

Mom

No w sumie …

NO w sumie ...

3 polubienia

Przypomnałeś mnie mój “poemat” o sumie, co on, ten “poemat” na blogu śp Antykwy jest…

1 polubienie

poe

4 polubienia

Allan Egdar…,

3 polubienia

Prekursor kryminałów, król przyparty do ściany,
munumentalny utwór to jest wierszowany…

No co? Jak Ty zabenaskowałeś rebusikem, to ja odbirbantowałem kalamburkiem…

“Rebusik” nadaje się na rebusik i kalamburek, Narysuj se taksówkie i jak ktoś kartofelki odcedza… :sunglasses: :joy:

4 polubienia

Allana to ja se czytałem jak tylko się zorientowałem, że z literek da się cokolwiek ułożyć. Złoty żuk albo opowiadanie o gościu, co się często w żywego umarlaka zamieniał i sobie skonstruował specjalną trumnę, by nie zostać pogrzebanym żywcem. Tytułu nie pamiętam … Allan u mnie na półce sobie stoi, klasyka …

4 polubienia

U mnie taka stała i kurze zbierała. Do przeprowadzki. Z powodu przeprowadzki (a może z okazji) wiele książek zmieniło miejsce pobytu. Nie napiszę, gdzie wylądowały, bo @birbant dostaje białej gorączki jak go o tym informuję.
Ta książka nawet nie wyglądała ładnie. Taka w miarę chuda, kolor beżowo - rudawy, napisy czarne (chyba, bo mogły być złote - nie pamiętam już) i żadnego obrazka.
I w dodatku mam wrażenie, że nie przebrnęłam przez nią. :wink:

4 polubienia

Nic się nie stało. Edgar już nie żyje, a ja i zapewne birbant nikomu nie powiemy :slight_smile:

Jesteśmy dyskretni :wink:

5 polubień

Wiedziałam, że na Was można liczyć :joy:

4 polubienia

Kurna, @benasek główkuję intensywnie i za cholerę nie mogę sobie przypomnieć tego tytuła o tem niby umrzyku. Wiem, że ojciec to miał i czytałem, oczywiście. A teraz się męczę, jak z pantropą, żeby sobie przypomnieć…

2 polubienia

Bo to nie o miłości? :shushing_face: :stuck_out_tongue:

3 polubienia

Birbancik, chcesz zobaczyć moje rączki? Lewa pachnie cmentarzem, a prawej, to ja się sama boję.

2 polubienia

Dentystów to ja od dziecka się boję… :stuck_out_tongue: :joy:
Dentystka sadystka jedna…

:sunglasses:

4 polubienia

A q q - tu se zajrzyj :grin:

1 polubienie

Nie zmieniaj tematu, bo ja nie o tym,.
Yyyy… w sumie chyba masz rację. Ale tylko troszeczkę. Danielle Steel panoszy się u mnie niepodzielnie na dwóch półkach :shushing_face:
Ale tylko na dwóch! :stuck_out_tongue_winking_eye: :joy:

4 polubienia