- Tak
- Nie
- Trudno powiedzieć
- Mam jeszcze inne zdanie na ten temat
0 głosujących
0 głosujących
Pewnie ta gęś uciekała przed rodzącym sie drugim księżycem i postrzegła kierowce TIRa jako dojrzały słodki owoc!
Daleko to ta ges chyba nie poleciala? W szoku jeszcze mogla pomachac skrzydlami, ale, ze nie miala obrazen wewnetrznych lub sie nie polamala?
Mogła lecieć nad drogą, podobną kolorem do rzeki, napotkała na bezmyślny pojazd ludzki i została ochroniona przez Siły Wyższe.
Raczej ciężko to odchorowała.
Dawno temu gołąb wbił mi się w atrapę auta. Atrapa bez śladów gołąb zdechł.
To normalne.
Moze rozklad energii? Szyba pochlonela wiekszosc to ges jeszcze troche pozyla. A z kolei cale uderzenie poszlo w golebia i nie mial szans?
Harmonijne stworzenie nie przewidziało że jak przypierdo.i w samochód to na 100% zdechnie?
Nie przypadkiem mowi sie ptasi mozdzek
Na pewno ptaki ze swym ptasim móżdżkiem są mądrzejsze nawet od ludzkich profesorów.
Nie wiem jak ten ptak, ale w słusznie minionych czasach słychać było przy ogniskach radziecką pieśń, której zwrotka brzmiała z grubsza (fonetycznie):
eh, maj diadia był matros, pojmał chu…em parawoz, otiec toże nie kalieka ubił chu.em czełowieka…
Może taki ptak miałby szansę ?
![]()
To twarda gęś musiała być. Zemsta natury na homo sapiens i ich mechanicznych potworach zatruwających harmonijne powietrze.
Stadka kanadyjskich gęsi nie chcesz spotkać na drodze. Czasem uciekną, jak powoli przejedziesz, ale jak taka pierdyknie dziobem w karoserię, to wgniecenie zrobi… ![]()
@harmonik obejrzyj sobie ten film. Ocena taka sobie ale mnie dał do myślenia:
https://www.filmweb.pl/film/Długi+weekend-2008-477935
Jakbys autkiem marki pabieda jezdzil to by sobie dzioby połamały ![]()
![]()
![]()
Jedna harmonijna gęś jest więcej warta niż miliard nowych aut ludzkich.
Moja miła goworiła,
szto sia jeju choczy srat’
ja jej skazał; - wal na tory
nie w oboru job twa mat’
żopy w torie wystawiła
bolszu kupu nawaliła
szto pojezdu nada stat’
Za dużo ambarasu, z jakimiś facebookami, ja oglądam tylko łatwo otwierające się filmy dokumentalne, nie jakieś kapitalistyczne wymysły., przykro mi.
Podobałby ci się.