Czy pytamy jest zbyt polityczne?

Mozna faktycznie cieszyc sie ze jest polityka bo gdyby jej nie bylo,byloby o przeslawnej doopie Maryny,z dowcipkowaniem ktorego czasem nie da sie czytać.
Nie lubie tematow politycznych bo czesto obanzają niewiedze,metlik pojeciowy lub stanowia rodzaj agitki lub popisy nienawisci co samo w sobie stanowi groteske na takim mikroskopijnym forum.
Ale lepsze to niz kolo gospodyn wiejskich,rozmowy o zupach lub moj"ulubiony cykl"ze starego forum,zaczynajacy sie niezmiennie od “Dlaczego faceci…” :exploding_head:

4 polubienia

@collins02 ja lubię dowcipkować, dzisiaj zadałam pytanie z kategorii: kulinaria.
Znowu zaniżyłam poziom.

3 polubienia

Tam gdzie coś napisano o salonie z przeciekającym sufitem? :kissing_smiling_eyes:

3 polubienia

po holendersku to ponoc salon, ale fryzjerski ta potrawa?

1 polubienie

@birbant , chyba nie wiem o czym mowa.
Paluch mam gorący, piszę na dwa okna i słucham muzyki.
Za stara na to już jestem, idę odpocząć w wannie, może sobie nawet wodę naleję :rofl:

2 polubienia

W NL salon to salon.

1 polubienie

No i ok.skoro Ci to odpowiada.Byle to nie bylo codziennoscią.
Ja sam wstawiam pyt. poltyczne raz na rok wiec to nie jest tak ze stoje po drugiej stronie barykady.

2 polubienia

O kapsalonie mowa. :sweat_smile:

2 polubienia

chodzilo mi o nazwe kapsalon - google podpowiada salon fryzjerski po niderlandzku :slight_smile:

2 polubienia

Tak, lubię te klimaty, codzienne żarty, ale nic na siłę, nikogo nie będę do tego namawiać, tym bardziej zmuszać :relaxed:

1 polubienie

Zauważyłeś @birbant , że poprosiłam o proste przepisy? Widziałeś jak mnie tam załatwili?
Nie na moje umiejętności :rofl:

2 polubienia

Zgadza się, Fryzjer, to kapper.

Nie wpadło mi to do głowy podczas dyskusji.

1 polubienie

Kanapeczek ze smalczykiem i ogóreczka nic nie przebije,

4 polubienia

Pamiętam @birbant jak łączyliśmy się w pary, sadzaliśmy poszczególne osoby w jednej ławce, jak nas upominano stale za odejście od tematu :rofl:
Można? Można :upside_down_face:
Dobranoc Wszystkim :kissing_heart:

2 polubienia

Pamiętam. :yum:

1 polubienie

Pare dobrych lat temu,ukazala sie plyta Erica Burdona…Zostala w Poznaniu wiec jestem troche jak bez ręki…Ale pamietam ze [wyda Ci sie to barbarzyństwem] pomyslalem ,jak by to bylo fajnie gdyby Ci dwaj spotkali sie na jednej scenie…
Bo to jest kwestia repertuaru.Kiedys by spiewac,trzeba bylo cos umiec.A by spiewac przez pol wieku…No sam powiedz…
W ostatnich dekadach,zadziwiajace jest jak wielu wraca do zrodel,do pierwszych inspiracji.No trzeba miec te swoje lata a potem reszta sie ulozy.Ostatni album Stonesow?Sama klasyka…Ani jednego,wlasnego utworu :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Nie rozeszło, tylko na bieżni byłem … Człowieka na chwilę nie ma i już myślą, że dał nogę.

Spocony teraz jestem jak kuń, daj odsapnąć …

2 polubienia

Znalazłeś…Git :slightly_smiling_face:
To jest czasem jak w tym Teatrze"Kobra".Kompozycja na 4 ręce…I zawsze cos sie wymyka…

Pytamy jest takie, jak jego użytkownicy. A ludzie bywają rożni. Jedni są zakręceni na muzykę, inni na sztukę, jeszcze inni na podróże, kulinaria, sport, seks, używki, naukę, literaturę … i wiele, wiele innych. Ludzie są bardzo różnorodni, lecz pomimo tych różnic … polityka się wszystkim na mózgi rzuciła. :face_with_raised_eyebrow:

4 polubienia

To raczej swiezo wyhodowana kasta politykow nam mozgi usiluje wyzrec. Na zywca.

2 polubienia