Czy pytamy jest zbyt polityczne?

Ludzie zatracili poczucie, jak należy zdrowy dystans do tego zachować. Kiedyś też nie potrafiłem, ale na szczęście zdałem sobie w końcu sprawę, że takie angażowanie się jest identyczne jak karmienie intenetowych trolli. Im bardziej się angażujesz, tym bardziej oni rosną w siłę (trolle i politycy). Gdyby ludzie pokazali, że leją na to solidnym strumieniem uryny, szybko skończyło by im się paliwo na bezsensowne rzeczy.

1 polubienie

Polityk to uparte bydle

Polityk bez popleczników to pokorne cielę.

Ale niestety tych poplecznikow maja. Hasla
Dziel i rzadz oraz Chleba i igrzysk maja juz kilka tysiecy lat.

1 polubienie

Jak widać, świadomość ludzka na przestrzeni wieków, pomimo coraz łatwiejszego dostępu do wiedzy, nie zmienia się w ogóle,

2 polubienia

Polityka decyduje o naszym życiu. Trzeba się interesować.

Ty @benasek jesteś usprawiedliwiony, doczytałam, że pracujesz świątki, piątki i niedziele :wink:

Ciekawa jestem, do której grupy Ty @czarny_rycerz- u się zaliczasz🤔
Sztuka, używki, seks? :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

On forum ogólne. Wszystko po kapce

1 polubienie

Wszechstronnie uzdolniony?
Fiu-fiu, już mi zaimponił :grin:

Seksualna sztuka użytkowa. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

:stuck_out_tongue_winking_eye:
Żeby Ty jeszcze potrafił akrobację na rowerze robić :grin:

1 polubienie

Tak się składa, że to i owo na rowerze potrafię. Dowodem są zniszczone dżinsy na kolanach w ubiegłym roku. :rofl:

1 polubienie

Nie, nie o takie umiejętnosci mi idzie, co to za wyczyn portki rozerwać? Z zamkniętymi oczami to potrafię :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Nie wątpię w Twe umiejętności. Ale to moje rozerwanie poprzedziła seria mniej lub bardziej udanych ewolucji, które wydawało by się, nie przystoi wykonywać rozsądnemu człowiekowi w moim wieku. :joy:

1 polubienie

No tak dziadziu, zapomnij o młodzieńczych zapędach, kup sobie bambusowy kijek i wędkować zacznij :blush:

1 polubienie

Mam jeszcze jedną starą bambusówkę i jakoś nie mogę się jej pozbyć przez sentyment. Ale wolę łowić na te nowocześniejsze, kompozytowe cuda. :wink:

1 polubienie

Wiesz co mi się na usta ciśnie?
To Ty … :zipper_mouth_face:
:wink:

1 polubienie

I tak i nie. To skomplikowane.

1 polubienie

Na tym poprzestańmy :wink:

1 polubienie