Ludzie zatracili poczucie, jak należy zdrowy dystans do tego zachować. Kiedyś też nie potrafiłem, ale na szczęście zdałem sobie w końcu sprawę, że takie angażowanie się jest identyczne jak karmienie intenetowych trolli. Im bardziej się angażujesz, tym bardziej oni rosną w siłę (trolle i politycy). Gdyby ludzie pokazali, że leją na to solidnym strumieniem uryny, szybko skończyło by im się paliwo na bezsensowne rzeczy.
Polityk to uparte bydle
Polityk bez popleczników to pokorne cielę.
Ale niestety tych poplecznikow maja. Hasla
Dziel i rzadz oraz Chleba i igrzysk maja juz kilka tysiecy lat.
Jak widać, świadomość ludzka na przestrzeni wieków, pomimo coraz łatwiejszego dostępu do wiedzy, nie zmienia się w ogóle,
Polityka decyduje o naszym życiu. Trzeba się interesować.
Ty @benasek jesteś usprawiedliwiony, doczytałam, że pracujesz świątki, piątki i niedziele
Ciekawa jestem, do której grupy Ty @czarny_rycerz- u się zaliczasz🤔
Sztuka, używki, seks?
On forum ogólne. Wszystko po kapce
Wszechstronnie uzdolniony?
Fiu-fiu, już mi zaimponił
Seksualna sztuka użytkowa.
Żeby Ty jeszcze potrafił akrobację na rowerze robić
Tak się składa, że to i owo na rowerze potrafię. Dowodem są zniszczone dżinsy na kolanach w ubiegłym roku.
Nie, nie o takie umiejętnosci mi idzie, co to za wyczyn portki rozerwać? Z zamkniętymi oczami to potrafię
Nie wątpię w Twe umiejętności. Ale to moje rozerwanie poprzedziła seria mniej lub bardziej udanych ewolucji, które wydawało by się, nie przystoi wykonywać rozsądnemu człowiekowi w moim wieku.
No tak dziadziu, zapomnij o młodzieńczych zapędach, kup sobie bambusowy kijek i wędkować zacznij
Mam jeszcze jedną starą bambusówkę i jakoś nie mogę się jej pozbyć przez sentyment. Ale wolę łowić na te nowocześniejsze, kompozytowe cuda.
Wiesz co mi się na usta ciśnie?
To Ty …
I tak i nie. To skomplikowane.
Na tym poprzestańmy