przegrał swe życie? Nikomu nie polecam nie słuchać mojej najwyższej świadomości..
A co on mnie obchodzi? O jego istnieniu dowiedziałam się przez orzypadek. W 2003 roku. Zostal wrzucony do tego samego worka co rap i disco polo. Czyli omijać szerkim łukiem.
Przeboje mieli hitowe, ale na ekonomii nie znał się za grosz..
Przegrał, bo się Ciebie nie zapytał jak żyć
Ludzie robią podstawowe błędy światopoglądowe i ekonomiczne, wierząc, że istnieje zysk w ekonomii..
Marchewke to ma na glowie. A moze jakby zywil sie narchewka to by nie zbankrutował?
Przegrał, bo ma naturę przegrywa i już. Nie jest zbyt rozsądny, podejmował błędne, głupie decyzje i teraz zbiera tego efekty. To proste przecież. Wystarczy patrzeć, bo wszystko widać jak na dłoni.
Taki przegryw, ktoremu sie wydaje, ze całe zycie bedzie spadal na cztery łapy?
Trafil na kobite kwokę i jeszcze marudzi.
Dzieci ma dużo, w razie czego na alimenty dla progenitora sie zrzucą. Jakis prywatny DPS sie znajdzie, oni do czubków przyzwyczajeni…
To raczej jego kobiety przegrały. Chłop tylko alimenty płaci
Jak ma z czego to alimenty płaci.
Żony jak żony, ale te dzieciaki z ich imionami?
Skazane na “sukces” od kołyski?
Ja nie mam tego filmiku obejrzanego, ale ogólnie ja pana Wiśniewskiego nie uważam za przegranego.
Ceaniak co na czery łapy spada.
A ze mial wiecej niz ma? Ludzie wiecej w kasynach przegrywaja, a on moze w pewnym momencie poczul die “na bogato”? Tego mu nikt nie zabierze.
No chyba, że Alzheimer dopadnie?
Jakbyś po latach sukcesów wylądował z długami nie do spłacenia?
On pieniędzy do grobu i tak by nie zabrał, a co on ma przeżyte związku ze sławą, zabawą w kasynach, bogatym życiem uczuciowym i dziećmi to jego i tego nikt mu nie zabierze.
Sądzę, że jakby banki ścigaly Cię za długi i wsadziły Cię do więzienia za nie, to taka kariera niezbyt by Ci się podobała. Szkoda artysty..
Może swoje racje masz, ale raczej takie cywilizacyjne kariery są bardzo nieharmonijne..
i HPV na zawsze z nim zostanie…
Daj juz spokoj z tym "artystą "
Bo na samo haslo jak to mówią “zajadów od smiechu mozna dostać”. A sniech to powinno bus samo zdrowie.
Wg mnie, stworzyli niemało hitów..
Kwestia gustu.
Ja to o jego istmiemiu dowiedzialam się przypadkiem.