Czy rozumiesz, dlaczego Michał Wiśniewski z "Ich Troje", tak glupio

przegrał swe życie? Nikomu nie polecam nie słuchać mojej najwyższej świadomości..

A co on mnie obchodzi? O jego istnieniu dowiedziałam się przez orzypadek. W 2003 roku. Zostal wrzucony do tego samego worka co rap i disco polo. Czyli omijać szerkim łukiem.

1 polubienie

Przeboje mieli hitowe, ale na ekonomii nie znał się za grosz..

2 polubienia

Przegrał, bo się Ciebie nie zapytał jak żyć :grin:

5 polubień

Ludzie robią podstawowe błędy światopoglądowe i ekonomiczne, wierząc, że istnieje zysk w ekonomii..

Marchewke to ma na glowie. A moze jakby zywil sie narchewka to by nie zbankrutował?

2 polubienia

Przegrał, bo ma naturę przegrywa i już. Nie jest zbyt rozsądny, podejmował błędne, głupie decyzje i teraz zbiera tego efekty. To proste przecież. Wystarczy patrzeć, bo wszystko widać jak na dłoni.

2 polubienia

Taki przegryw, ktoremu sie wydaje, ze całe zycie bedzie spadal na cztery łapy?
Trafil na kobite kwokę i jeszcze marudzi.
Dzieci ma dużo, w razie czego na alimenty dla progenitora sie zrzucą. Jakis prywatny DPS sie znajdzie, oni do czubków przyzwyczajeni…

2 polubienia

To raczej jego kobiety przegrały. Chłop tylko alimenty płaci

2 polubienia

Jak ma z czego to alimenty płaci.
Żony jak żony, ale te dzieciaki z ich imionami?
Skazane na “sukces” od kołyski?

2 polubienia

Ja nie mam tego filmiku obejrzanego, ale ogólnie ja pana Wiśniewskiego nie uważam za przegranego.

1 polubienie

Ceaniak co na czery łapy spada. :cat_face:
A ze mial wiecej niz ma? Ludzie wiecej w kasynach przegrywaja, a on moze w pewnym momencie poczul die “na bogato”? Tego mu nikt nie zabierze.
No chyba, że Alzheimer dopadnie?

2 polubienia

Jakbyś po latach sukcesów wylądował z długami nie do spłacenia?

1 polubienie

On pieniędzy do grobu i tak by nie zabrał, a co on ma przeżyte związku ze sławą, zabawą w kasynach, bogatym życiem uczuciowym i dziećmi to jego i tego nikt mu nie zabierze.

2 polubienia

Sądzę, że jakby banki ścigaly Cię za długi i wsadziły Cię do więzienia za nie, to taka kariera niezbyt by Ci się podobała. Szkoda artysty..

1 polubienie

Może swoje racje masz, ale raczej takie cywilizacyjne kariery są bardzo nieharmonijne..

1 polubienie

i HPV na zawsze z nim zostanie…

2 polubienia

Daj juz spokoj z tym "artystą "
Bo na samo haslo jak to mówią “zajadów od smiechu mozna dostać”. A sniech to powinno bus samo zdrowie.

Wg mnie, stworzyli niemało hitów..

Kwestia gustu.
Ja to o jego istmiemiu dowiedzialam się przypadkiem.