Czy są tu jakieś problemy, miewacie?

ja sie wogole tu nie odnajduje :thinking:.widac juz jestem stara,bo przyzwyczailam sie do poprzedniego forum.tu w jednym pytaniu powtarzaja sie odpowiedzi tej samej osoby.nie wiadomo ,kto komu odpowiada.czy tylko ja jestem taka maruda?ze be i be wszystko :joy:

3 polubienia

klikasz pod wypowiedzią odpowiedz. Pojawia się ci okno z nickiem osoby której odpowiadasz.

1 polubienie

Tak? @anon25287923?

no fakt,widze.ale jak juz chce oznaczyc Ciebie Piochus to dupa.spoko ogarne jakos :joy::joy::joy: .mam nadziej,ze zdaze zanim zamkna i to forum :wink:

1 polubienie

nie musisz kliknąć w :

a na znak że mi odpowiedziałaś pojawi się :

sorki myslalam,ze ta odpowiedz byla do mnie lol

Mam to samo @ona1979. Wymieniam Twoj nick bo nie wiem czy odpowiadam Tobie pod Twoim postem czy na pytanie główne :confused:
Dobrze, ze dzisiaj piątek :smiley:

Ja tu mam inne ikonki. W telefonie inaczej to widac. @anon25287923 ja to wszystko ogarne… po jednej lampce :wink:

ja przed chwila chcialam odpowiedziec sama sobie :joy: mozna,mozna na gorze mialam swoj nick

mialam tylko te pierwsze, które pewnie widziałaś, później już nic.

Baardzo dziękuję :blush: za tak obszerną odpowiedź. Cenna dla mnie jest.

1 polubienie

Nie mam problemów. Wszystko wchodzi jak na wazelince :wink:

2 polubienia

@Kropla, chciałam odtworzyć poprzedni, ale kurczę wkleiłam w dodatku nie tam gdzie chciałam, no jasna choolera ! :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Tak, ten co na pierwszym miejscu jest autorem pytania.
Popisz tu sobie to się przyzwyczaisz.
Jeśli chcesz dać odpowiedź to zaraz pod pytaniem klikasz i odpowiadasz, jest napisane Odpowiedz.
Gdy chcesz napisać do kogoś po przeczytaniu jego odpowiedzi i klikaj Odpowiedz przy jego komentarzu.
Powiadomienie dostajesz, klikasz i od razu jesteś kierowana do odpowiedniego miejsca.
Sprawnie to działa, przynajmniej u mnie.
Trzeba troszkę tu popisać i będzie dobrze. Wszystkiego jeszcze nie wiem, ale zaczynam ogarniać :slight_smile:

Jest ok. Mam to :wink:

@Kropla, już wszystko wiem, tylko się jakoś wzięłam i pomyliłam … :wink:
A dziś był taki BUM na stronie, że nie nadążałam dosłownie z niczym i parę postów opuściłam, wiem… Pewnie niedługo będę ich szukać :wink:

1 polubienie

Wyszukiwarka działa super, nie tylko po tagach, ale mamy index wszystkich tekstów!

3 polubienia

Miewam taki problem ze pisze na telefonie i za każdym wejściem wyświetla mi się to…

Już nawet zgodziłam się na ten skrót na pulpicie, zaznaczyłam, żeby mi się to nie wyświetlało, ale ani skrótu, ani braku wyświetlania. Za każdym razem, gdy odpalam stronę, to mi się pojawia ta tablica. I delikatnie mówiąc wqoorwia mnie to.
@Szczery_do_BULU @anon25287923 @Bocca-Lupo

a jaką masz przeglądarkę zainstalowaną?

Chrome